Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy'dan 24 Kasım Mesajı

BELEDİYELER 24.11.2016 - 15:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy'dan 24 Kasım Mesajı

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy öğretmenler gününü nedeniyle mesaj yayımladı
Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy öğretmenler gününü nedeniyle mesaj yayımladı    Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy, "Öğretmenlerimiz ülke geleceğine yön verecek nesillerin yetişmesinde, kutsal bir vazifeye sahiptir" dedi.   Başkan Arısoy mesajında, öğretmenlerin yetiştirdiği öğrenciler ile ülke geleceğinde iz bırakan isimsiz kahramanlar olduğunu söyledi. Başkan Arısoy, "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Başöğretmen unvanı ile Millet Mekteplerinin temelini attığı 24 Kasım aynı zamanda Türk milletinin muasır medeniyet seviyesine yükselme hedefinin başlangıç tarihidir" dedi. Bir ülkenin ancak kültür, bilgi ve eğitim donanımlı nesillerle gelecekte var olabileceğine vurgu yapan Başkan Arısoy, "Düşünebilen, üretebilen, kendine güvenli ve başarılı bir toplumun temelinde öğretmenlerimizin imzası vardır. Öğretmenlerimiz ülke geleceğine yön verecek nesillerin yetişmesinde, kutsal bir vazifeye sahiptir  Türkiye'yi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için canla başla çalışan öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarken "Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan öğretmenlerimize ise sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" diye konuştu.   
Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy öğretmenler gününü nedeniyle mesaj yayımladı

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy öğretmenler gününü nedeniyle mesaj yayımladı 

 

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy, "Öğretmenlerimiz ülke geleceğine yön verecek nesillerin yetişmesinde, kutsal bir vazifeye sahiptir" dedi.

 

Başkan Arısoy mesajında, öğretmenlerin yetiştirdiği öğrenciler ile ülke geleceğinde iz bırakan isimsiz kahramanlar olduğunu söyledi. Başkan Arısoy, "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ün Başöğretmen unvanı ile Millet Mekteplerinin temelini attığı 24 Kasım aynı zamanda Türk milletinin muasır medeniyet seviyesine yükselme hedefinin başlangıç tarihidir" dedi. Bir ülkenin ancak kültür, bilgi ve eğitim donanımlı nesillerle gelecekte var olabileceğine vurgu yapan Başkan Arısoy, "Düşünebilen, üretebilen, kendine güvenli ve başarılı bir toplumun temelinde öğretmenlerimizin imzası vardır. Öğretmenlerimiz ülke geleceğine yön verecek nesillerin yetişmesinde, kutsal bir vazifeye sahiptir 

Türkiye'yi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarmak için canla başla çalışan öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlarken "Başta Başöğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan öğretmenlerimize ise sağlıklı ve uzun ömürler diliyorum" diye konuştu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.