Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy'dan Toki Müjdesi

İLÇELER 28.09.2016 - 21:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy'dan Toki Müjdesi

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Toki konusunda açıklama bulundu.
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Toki konusunda açıklama bulundu.       15 EKİM’DE TOKİ HAK SAHİPLERİ EVLERİNDE OLACAK       Gülşehir Belediye Vahdi Arısoy yaptığı açıklamada ; Gülşehir Belediyesi başından beri Toki inşaatı ile ilgilenmekte olup ilk etapta kara yollarından Toki yolunun kara yoluna  çıkış izin belgesi alınmış olup yol bağlantıları yapılmıştır.       Gülşehir temiz su şebekemizden su hattı döşenerek kepez su depomuzdan şehir içme su hattı Tokiye bağlanmıştır.       Trafo binası ile ilğili plan tadilatı işlenmesi 02.09.2016 tarih 52 sayılı meclis kararı ile alınmış olup yasa gereği askı süresi 1 ay olarak belirtildiğinden dolayı ekim ayı meclis toplantısında onaylamaya sunulacaktır.       Bu tadilattan sonra ifraz işlemi yapılacak, Toki tarafından Meskul arsanın Medaşa devri yapılacak ve ondan sonra Medaş elektrik müsadesi alınarak işlemler tamamlanmış  olacaktır.       Belediyemiz, Toki, Medaş ve Müteahhit bu konu ile ilgili hızlı bir çalışma içerisinde olup gecikme sürelerinin evrakların askı sürelerinden kaynaklandığı, yapılan çalışmaların doğru şekilde ilerlemesi halinde 15 Ekim'e kadar anahtarların mülk sahiplerine teslim edileceği tahmin edilmektedir. Tüm Gülşehir Halkına Saygı İle Duyurulur. denildi.    Halen Gülşehir AK Parti tarafından bir açıklama yapılmaması ise vatandaşlarda manidar olarak değerlendirildi. Çekilişte 20 gün içinde evinizde olursunuz lafıda havada kaldı. 
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Toki konusunda açıklama bulundu.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir Toki konusunda açıklama bulundu.

 

 

 

15 EKİM’DE TOKİ HAK SAHİPLERİ EVLERİNDE OLACAK

 

 

 

Gülşehir Belediye Vahdi Arısoy yaptığı açıklamada ; Gülşehir Belediyesi başından beri Toki inşaatı ile ilgilenmekte olup ilk etapta kara yollarından Toki yolunun kara yoluna  çıkış izin belgesi alınmış olup yol bağlantıları yapılmıştır.

 

 

 

Gülşehir temiz su şebekemizden su hattı döşenerek kepez su depomuzdan şehir içme su hattı Tokiye bağlanmıştır.

 

 

 

Trafo binası ile ilğili plan tadilatı işlenmesi 02.09.2016 tarih 52 sayılı meclis kararı ile alınmış olup yasa gereği askı süresi 1 ay olarak belirtildiğinden dolayı ekim ayı meclis toplantısında onaylamaya sunulacaktır.

 

 

 

Bu tadilattan sonra ifraz işlemi yapılacak, Toki tarafından Meskul arsanın Medaşa devri yapılacak ve ondan sonra Medaş elektrik müsadesi alınarak işlemler tamamlanmış  olacaktır.

 

 

 

Belediyemiz, Toki, Medaş ve Müteahhit bu konu ile ilgili hızlı bir çalışma içerisinde olup gecikme sürelerinin evrakların askı sürelerinden kaynaklandığı, yapılan çalışmaların doğru şekilde ilerlemesi halinde 15 Ekim'e kadar anahtarların mülk sahiplerine teslim edileceği tahmin edilmektedir. Tüm Gülşehir Halkına Saygı İle Duyurulur. denildi. 

 

Halen Gülşehir AK Parti tarafından bir açıklama yapılmaması ise vatandaşlarda manidar olarak değerlendirildi. Çekilişte 20 gün içinde evinizde olursunuz lafıda havada kaldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.