Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy Ne Yapacak?

SİYASET 29.09.2017 - 00:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy Ne Yapacak?

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, MHP’den ihraç edilmesinin ardından nasıl bir yol haritası çizecek.
  Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, MHP’den ihraç edilmesinin ardından nasıl bir yol haritası çizecek.   Gülşehir’de ilk olarak AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusu yapan ancak o dönem AK Parti’den aday gösterilmeyen Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy 2014 seçimlerinde de MHP’den belediye başkanı adayı olarak seçimlere katılmış ve Gülşehir Belediye Başkanı olarak göreve seçilmişti. Göreve seçilmesinin ardından yapmış olduğu bir takım çalışmalar ile önce halkın takdirini kazanan Gülşehir Belediye başkanı Vahdi Arısoy daha sonra ise bir takım çalışmalar sonrasında ise Gülşehir halkının eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Son olarak MHP İl yönetimi ile fikir ayrılığı olan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy her ne kadar partisinde istifa ettiğini açıklamış olsa bile MHP İl Başkanlığı tarafından ihraç edildiği açıklandı.   Peki Şimdi Arısoy Ne Yapacak?   Bağımsız Belediye Başkanlığı olarak mı görevini tamamlayacak?   Meral Akşener tarafından yeni kurulacak olan partiye mi geçip görevine devam edecek?   Yoksa büyük bir sürprize imza atıp CHP’ye mi geçecek?   İşte tüm bu soruların yanıtını önümüzde ki günlerde hep birlikte göreceğiz. 
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, MHP’den ihraç edilmesinin ardından nasıl bir yol haritası çizecek.

 

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, MHP’den ihraç edilmesinin ardından nasıl bir yol haritası çizecek.

 

Gülşehir’de ilk olarak AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Aday adaylığı başvurusu yapan ancak o dönem AK Parti’den aday gösterilmeyen Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy 2014 seçimlerinde de MHP’den belediye başkanı adayı olarak seçimlere katılmış ve Gülşehir Belediye Başkanı olarak göreve seçilmişti. Göreve seçilmesinin ardından yapmış olduğu bir takım çalışmalar ile önce halkın takdirini kazanan Gülşehir Belediye başkanı Vahdi Arısoy daha sonra ise bir takım çalışmalar sonrasında ise Gülşehir halkının eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Son olarak MHP İl yönetimi ile fikir ayrılığı olan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy her ne kadar partisinde istifa ettiğini açıklamış olsa bile MHP İl Başkanlığı tarafından ihraç edildiği açıklandı.

 

Peki Şimdi Arısoy Ne Yapacak?

 

Bağımsız Belediye Başkanlığı olarak mı görevini tamamlayacak?

 

Meral Akşener tarafından yeni kurulacak olan partiye mi geçip görevine devam edecek?

 

Yoksa büyük bir sürprize imza atıp CHP’ye mi geçecek?

 

İşte tüm bu soruların yanıtını önümüzde ki günlerde hep birlikte göreceğiz. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.