Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ Seçildi

BELEDİYELER 26.02.2018 - 15:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy ‘Yılın Başarılı Belediye Başkanı’ Seçildi

'Genel Hizmet Projeleri' ile 'Yönetim ve Kurumsal Belediyecilik' kategorilerinde yılın yerel yöneticisi seçildi.
  Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, “Yılın Başarılı Belediye Başkanı” seçildi. Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Türkiye’nin en başarılı projelerine imza atan belediye başkanlarının belirlendiği “ 7. Yılın Yerel Yöneticileri Ödülleri”nde Başkan Arısoy ödülünü Yerel yönetimler dergisi genel yayın yönetmeni Mehmet Oğuz’un elinden aldı. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen ve halkın oyları ile gerçekleştirilen ödül programında; ‘Yönetim ve Kurumsal Belediyecilik ’ kategorisinde Başkan Arısoy’a “Yılın Yerel Yöneticisi” ödülünü getiren projeler oldu.   Belediye Başkanı Vahdi Arısoy sahnede yapmış olduğu konuşmasında ‘’ Gerçekten çok güzel bir çalışma, çok güzel bir programdı. Programı hazırlayanlara ve verdikleri oylarla bizleri bu ödüle layık gören vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi.    Çevre düzenleme çalışmalarında sosyal yaşam alanlarına içme suyundan akıllı su saatlerine, doğalgazdan, kanalizasyona, otobüs işletmesinden, sıcak asfalt çalışmalarına, çevre temizliğinden eğitim ve spora kadar her alanda köklü değişimlerin yaşandığı ve hem  güzelliği ile hemde gerçekleştirilmiş olan çalışmalarıyla görenlerin dikkatini çeken Gülşehir’de bu değişimin mimarı olan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir’e ayrı bir hava farklı bir kimlik kazandırdı. Sosyal yaşam alanları park ve bahçeleri ilçe meydanı ve donatıları ile modern bir yaşam merkezi haline gelen Gülşehir turizm, spor, kültür sanat eğitim gibi alanlarda da önemli bir merkez haline gelmeye başladı.  Gülşehir’e  kalıcı eserler bırakmak gençlere, çocuklara güzel bir gelecek bırakmak istediklerini belirten Vahdi Arısoy bu doğrultuda hizmet ürettiklerini ve yapılan çalışmaların hiçbir zaman yeterli görmediklerini belirten Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy hep daha iyisini daha güzelini yapmaya gayret edeceklerini belirterek ‘’ Şehrimize yaptığımız her çalışma insan hayatını ön plana çıkaran ve ilçemizin değerini arttırmaya yönelik çalışmalardır. Gülşehiri yaşanabilir ve modern bir ilçe olarak gelecek nesillere aktarmak bizlerin asli görevidir. Halkımıza hizmet etmek üzere çıktığımız bu yolda gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışan değerli personellerimle birlikte elimizdeki kısıtlı imkanlarla halkımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların takdir edilmesi ve ülke genelinde örnek gösterilmesi bizleri onurlandırdı” dedi.
'Genel Hizmet Projeleri' ile 'Yönetim ve Kurumsal Belediyecilik' kategorilerinde yılın yerel yöneticisi seçildi.

 

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, “Yılın Başarılı Belediye Başkanı” seçildi. Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi tarafından Türkiye’nin en başarılı projelerine imza atan belediye başkanlarının belirlendiği “ 7. Yılın Yerel Yöneticileri Ödülleri”nde Başkan Arısoy ödülünü Yerel yönetimler dergisi genel yayın yönetmeni Mehmet Oğuz’un elinden aldı. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen ve halkın oyları ile gerçekleştirilen ödül programında; ‘Yönetim ve Kurumsal Belediyecilik ’ kategorisinde Başkan Arısoy’a “Yılın Yerel Yöneticisi” ödülünü getiren projeler oldu.

 

Belediye Başkanı Vahdi Arısoy sahnede yapmış olduğu konuşmasında ‘’ Gerçekten çok güzel bir çalışma, çok güzel bir programdı. Programı hazırlayanlara ve verdikleri oylarla bizleri bu ödüle layık gören vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum’’ dedi. 

 

Çevre düzenleme çalışmalarında sosyal yaşam alanlarına içme suyundan akıllı su saatlerine, doğalgazdan, kanalizasyona, otobüs işletmesinden, sıcak asfalt çalışmalarına, çevre temizliğinden eğitim ve spora kadar her alanda köklü değişimlerin yaşandığı ve hem  güzelliği ile hemde gerçekleştirilmiş olan çalışmalarıyla görenlerin dikkatini çeken Gülşehir’de bu değişimin mimarı olan Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy Gülşehir’e ayrı bir hava farklı bir kimlik kazandırdı. Sosyal yaşam alanları park ve bahçeleri ilçe meydanı ve donatıları ile modern bir yaşam merkezi haline gelen Gülşehir turizm, spor, kültür sanat eğitim gibi alanlarda da önemli bir merkez haline gelmeye başladı.  Gülşehir’e  kalıcı eserler bırakmak gençlere, çocuklara güzel bir gelecek bırakmak istediklerini belirten Vahdi Arısoy bu doğrultuda hizmet ürettiklerini ve yapılan çalışmaların hiçbir zaman yeterli görmediklerini belirten Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy hep daha iyisini daha güzelini yapmaya gayret edeceklerini belirterek ‘’ Şehrimize yaptığımız her çalışma insan hayatını ön plana çıkaran ve ilçemizin değerini arttırmaya yönelik çalışmalardır. Gülşehiri yaşanabilir ve modern bir ilçe olarak gelecek nesillere aktarmak bizlerin asli görevidir. Halkımıza hizmet etmek üzere çıktığımız bu yolda gece gündüz demeden büyük bir özveri ile çalışan değerli personellerimle birlikte elimizdeki kısıtlı imkanlarla halkımıza en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Yaptığımız bu çalışmaların takdir edilmesi ve ülke genelinde örnek gösterilmesi bizleri onurlandırdı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.