Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi 6 ayın hesabını verdi

BELEDİYELER 05.10.2019 - 13:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi 6 ayın hesabını verdi

Gülşehir İlçesinde belediye başkanı Fatih Çiftçi’nin 6 aylık çalışmalarını değerlendirdiği halk istişare toplantısına katılım muhteşemdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir İlçesinde belediye başkanı Fatih Çiftçi’nin 6 aylık çalışmalarını değerlendirdiği halk istişare toplantısına katılım muhteşemdi. Eşiyle birlikte toplantıya katılan Başkan Çiftçi’nin yanı başında İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, AK Parti kadın ve İlçe başkanları, belediye yöneticileri de yer aldı. Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda yerel seçimlerden bu yana geçen süre içerisinde Belediyenin yaptığı çalışmalara değinen, mali yapısını halka anlatan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, kendisinden önceki dönemden kalan borçlar ve halen soruşturma safhasında bulunan uygulamalarla ilgili de vatandaşları bilgilendirdi. Oldukça yoğun geçen 6 aylık süreçte gecenin geç saatlerine kadar çalıştıklarını dile getiren Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, yanı başında oturan eşinden helallikte istedi. Toplantının son bölümünde vatandaşların taleplerini ve şikayetlerini de dinleyen Başkan Çiftçi’yi bir kız çocuğu eve kahve içmeye davet etti. Toplantıda yeni tasarlanan belediye logosunu da halka sunan Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi, 4 logoyu tek tek halka el kaldırmak yöntemiyle onaylattı.  
Gülşehir İlçesinde belediye başkanı Fatih Çiftçi’nin 6 aylık çalışmalarını değerlendirdiği halk istişare toplantısına katılım muhteşemdi.

 


NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir İlçesinde belediye başkanı Fatih Çiftçi’nin 6 aylık çalışmalarını değerlendirdiği halk istişare toplantısına katılım muhteşemdi.



Eşiyle birlikte toplantıya katılan Başkan Çiftçi’nin yanı başında İl Genel Meclisi üyeleri, belediye meclisi üyeleri, AK Parti kadın ve İlçe başkanları, belediye yöneticileri de yer aldı.



Yaklaşık 1.5 saat süren toplantıda yerel seçimlerden bu yana geçen süre içerisinde Belediyenin yaptığı çalışmalara değinen, mali yapısını halka anlatan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, kendisinden önceki dönemden kalan borçlar ve halen soruşturma safhasında bulunan uygulamalarla ilgili de vatandaşları bilgilendirdi.



Oldukça yoğun geçen 6 aylık süreçte gecenin geç saatlerine kadar çalıştıklarını dile getiren Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, yanı başında oturan eşinden helallikte istedi.



Toplantının son bölümünde vatandaşların taleplerini ve şikayetlerini de dinleyen Başkan Çiftçi’yi bir kız çocuğu eve kahve içmeye davet etti.



Toplantıda yeni tasarlanan belediye logosunu da halka sunan Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi, 4 logoyu tek tek halka el kaldırmak yöntemiyle onaylattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.