MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi’den ücretli otopark açıklaması

İLÇELER 05.09.2019 - 13:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi’den ücretli otopark açıklaması

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ilçe merkezinde başlatılan ücretli otopark uygulamasına tepki gösterenlere yönelik bir açıklamada bulundu.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ilçe merkezinde başlatılan ücretli otopark uygulamasına tepki gösterenlere yönelik bir açıklamada bulundu.   Başkan Çiftçi, “Çarşımızda otoparkların ücretli hale getirmemiz nedeni ile Gülşehir’de yaşamayan bazı kardeşlerimiz tepki göstermişler. Öncelikle şunu söyleyeyim. Gülşehir’de yaşamayan arkadaşlar sevgili hemşehrilerim maalesef sıkıntıyı bilmiyorlar. Bu işi yapmamızın amacı kar gütmek değil, aksine çarşı trafiğini rahatlatmak, yan yana parkı engellemek alışveriş yapmak isteyen hemşerilerimizin işini kolaylaştırmak dolayısı ile esnafımıza azda olsa katkı verebilmektir. Elde edilen gelir çalıştırdığımız personelin maaşını bile ödemeye yetmeyecektir. Tüm esnaflarımızın ortak ve oybirliği ile alınan bir karardır. Memleketinden vekil adayı olup; memleketi hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların ferasetini ise Allaha havale ediyorum” dedi.
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ilçe merkezinde başlatılan ücretli otopark uygulamasına tepki gösterenlere yönelik bir açıklamada bulundu.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, ilçe merkezinde başlatılan ücretli otopark uygulamasına tepki gösterenlere yönelik bir açıklamada bulundu.

 

Başkan Çiftçi, “Çarşımızda otoparkların ücretli hale getirmemiz nedeni ile Gülşehir’de yaşamayan bazı kardeşlerimiz tepki göstermişler. Öncelikle şunu söyleyeyim. Gülşehir’de yaşamayan arkadaşlar sevgili hemşehrilerim maalesef sıkıntıyı bilmiyorlar. Bu işi yapmamızın amacı kar gütmek değil, aksine çarşı trafiğini rahatlatmak, yan yana parkı engellemek alışveriş yapmak isteyen hemşerilerimizin işini kolaylaştırmak dolayısı ile esnafımıza azda olsa katkı verebilmektir. Elde edilen gelir çalıştırdığımız personelin maaşını bile ödemeye yetmeyecektir. Tüm esnaflarımızın ortak ve oybirliği ile alınan bir karardır. Memleketinden vekil adayı olup; memleketi hakkında bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olanların ferasetini ise Allaha havale ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.