Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi, vatandaşlarla buluştu

İLÇELER 24.02.2020 - 15:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi, vatandaşlarla buluştu

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez ve Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci'nin mahalle ziyaretleri devam ediyor.
  Geçen hafta Cuma günü Çalışanlar Mahallesini ziyaret eden Sönmez ve Çiftci, mahalle halkı ile birlikte mahalle camisinde Cuma Namazı kıldı. Namaz sonrası mahallede bulunan kıraathanede vatandaşlarla buluşan AK Parti İlçe Başkanı Çağrı Sönmez ve Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, ilçe geneli ve Çalışanlar Mahallesinde yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Belediye olarak ilçede bu güne kadar yapılan ve bundan sonraki zaman diliminde yapılması planlanan çalışmalar hakkında mahalle halkını bilgilendiren Çiftci, mahalle halkının istek ve dileklerini dinledi. Mahalle halkı ile tanışma fırsatı bulan AK Parti İlçe Başkanı inşaat Mühendisi Çağrı Sönmez ise, 22 Şubat 2020 tarihi Cumartesi günü Belinay Düğün Salonunda Saat 15:00'da yapılacak olan AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı 7. olağan kongresi hakkında bilgi paylaşarak, mahalle halkını kongreye davet etti. Mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çiftci ve AK Parti İlçe Başkanı Sönmez, bir sonraki ziyarette buluşmak üzere mahalleden ayrıldı.
AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Çağrı Sönmez ve Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci'nin mahalle ziyaretleri devam ediyor.

 

Geçen hafta Cuma günü Çalışanlar Mahallesini ziyaret eden Sönmez ve Çiftci, mahalle halkı ile birlikte mahalle camisinde Cuma Namazı kıldı. Namaz sonrası mahallede bulunan kıraathanede vatandaşlarla buluşan AK Parti İlçe Başkanı Çağrı Sönmez ve Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, ilçe geneli ve Çalışanlar Mahallesinde yürütülen çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.


Belediye olarak ilçede bu güne kadar yapılan ve bundan sonraki zaman diliminde yapılması planlanan çalışmalar hakkında mahalle halkını bilgilendiren Çiftci, mahalle halkının istek ve dileklerini dinledi.


Mahalle halkı ile tanışma fırsatı bulan AK Parti İlçe Başkanı inşaat Mühendisi Çağrı Sönmez ise, 22 Şubat 2020 tarihi Cumartesi günü Belinay Düğün Salonunda Saat 15:00'da yapılacak olan AK Parti Gülşehir İlçe Başkanlığı 7. olağan kongresi hakkında bilgi paylaşarak, mahalle halkını kongreye davet etti.


Mahalle halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Çiftci ve AK Parti İlçe Başkanı Sönmez, bir sonraki ziyarette buluşmak üzere mahalleden ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.