Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediye Başkanı Şimdi de İYİ Parti'ye Geçti

SİYASET 11.11.2017 - 18:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediye Başkanı Şimdi de İYİ Parti'ye Geçti

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy son 10 yılda 3 partide birden görev alarak adeta kendi alanında rekor kırdı.
    Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un ilk olarak siyasi hayatı 2009 seçimlerinde AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Aday adayı olarak başladı. Bu seçimlerde AK Parti’den aday gösterilmemesinin ardından 2014 seçimlerine MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı olarak katılan ve Gülşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Vahdi Arısoy ardından geçen süre zarfından MHP’den ihraç edildi. Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy ise bugün Ankara’da İYİ Parti Genel Merkez binasının açılış töreninin ardından ise İYİ Parti’ye geçerek adeta kendi alanında rekor kırarak 10 yılda üçüncü partinin rozetini taktı.   İYİ Parti’ye geçen Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un ilerleyen zamanlarda hedefinde ki partinin hangisi olacağı ise merakla bekleniyor.  
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy son 10 yılda 3 partide birden görev alarak adeta kendi alanında rekor kırdı.

 

 

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un ilk olarak siyasi hayatı 2009 seçimlerinde AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Aday adayı olarak başladı. Bu seçimlerde AK Parti’den aday gösterilmemesinin ardından 2014 seçimlerine MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı olarak katılan ve Gülşehir Belediye Başkanı olarak seçilen Vahdi Arısoy ardından geçen süre zarfından MHP’den ihraç edildi. Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy ise bugün Ankara’da İYİ Parti Genel Merkez binasının açılış töreninin ardından ise İYİ Parti’ye geçerek adeta kendi alanında rekor kırarak 10 yılda üçüncü partinin rozetini taktı.

 

İYİ Parti’ye geçen Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un ilerleyen zamanlarda hedefinde ki partinin hangisi olacağı ise merakla bekleniyor.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.