Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediye Başkanına Cevap 3500 Km'den Geldi

İLÇELER 12.10.2016 - 10:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediye Başkanına Cevap 3500 Km'den Geldi

Gülşehir Belediye Başkanının bu açıklamasına cevap 3500 km uzaklıktan geldi.
Geçtiğimiz günlerde haber sitemizde yayınlamış olduğumuz İhalede Şaibe Varmı haberine açıklamalarda bulunan Başkan Vahdi Arısoy ihale ile satılan dükkanın içinde bulunan bir esnafın isyanı olarak nitelendirmiş; Basında yer alan olaylar şeffaf belediyecilik anlayışından daha ziyade adı geçen gayrimenkulde aylık 225 TL kira ödeyen şahsın isyanıdır. O bölgede vatandaş gayrimenkulünün kirası 500 TL dir.  demişti.     Gülşehir Belediye Başkanının bu açıklamasına cevap 3500 km uzaklıktan geldi.     Hollanda da ikamet eden Fevzi Ateş sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları belirtti.     İşte Fevzi Ateş’in sosyal medyada yazdığı ses getiren yorum ;   “Belediye başkanı belediyenin sayfasında açıklama yapmış yandaş medyacılık yapmayın diye aslında ben bu yorumu o açıklamanın altına yapmak isterdim ama üye olmadığım için o yazıya bir açıklama yapma gereği duydum.     Sayın başkan açıklamada o dükkan da ikamet eden esnafın isyanı olduğunu bildirmişsiniz belli ki o dükkanda oturan şahsı içinize sindirememişsiniz evvela bu açıklama bence çok yersiz bir açıklama olmuş.     Ve devam etmişsiniz o dükkanın kirası kelepir 225 TL o civardaki kiralar 500 TL demişsiniz o zaman bende size su soruyu sorayım belediyenin diğer dükkan kiraları da ayni şekilde o zaman onlarda kelepir eğer değilse belediyeye ait dükkanların kiralarını açıklayın herkes öğrensin gerçi açıklayamazsınız bence sebebi ise o dükkanlarda oturanlar sizi eleştirmiyor sizin hiç bir faaliyet yapmadığınızı yüzünüze karşı söylemiyor o yüzden o dükkanlar kelepir değil öylemi madem o dükkanın satıldığı değerdeki para miktarı banka faiz getirisi 2.5xx getirisi varsa satın bütün belediye dükkanlarını belediye zarar etmesin madem bu kadar ince düşünüyorsunuz o zaman şahıslarla düşünmeyin gerçekçi ve doğru düşüncelerle hareket edin”         Kaynak : Mantarkayapost 
Gülşehir Belediye Başkanının bu açıklamasına cevap 3500 km uzaklıktan geldi.

Geçtiğimiz günlerde haber sitemizde yayınlamış olduğumuz İhalede Şaibe Varmı haberine açıklamalarda bulunan Başkan Vahdi Arısoy ihale ile satılan dükkanın içinde bulunan bir esnafın isyanı olarak nitelendirmiş; Basında yer alan olaylar şeffaf belediyecilik anlayışından daha ziyade adı geçen gayrimenkulde aylık 225 TL kira ödeyen şahsın isyanıdır. O bölgede vatandaş gayrimenkulünün kirası 500 TL dir.  demişti.

 

 

Gülşehir Belediye Başkanının bu açıklamasına cevap 3500 km uzaklıktan geldi.

 

 

Hollanda da ikamet eden Fevzi Ateş sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları belirtti.

 

 

İşte Fevzi Ateş’in sosyal medyada yazdığı ses getiren yorum ;

 

“Belediye başkanı belediyenin sayfasında açıklama yapmış yandaş medyacılık yapmayın diye aslında ben bu yorumu o açıklamanın altına yapmak isterdim ama üye olmadığım için o yazıya bir açıklama yapma gereği duydum.

 

 


Sayın başkan açıklamada o dükkan da ikamet eden esnafın isyanı olduğunu bildirmişsiniz belli ki o dükkanda oturan şahsı içinize sindirememişsiniz evvela bu açıklama bence çok yersiz bir açıklama olmuş.

 

 


Ve devam etmişsiniz o dükkanın kirası kelepir 225 TL o civardaki kiralar 500 TL demişsiniz o zaman bende size su soruyu sorayım belediyenin diğer dükkan kiraları da ayni şekilde o zaman onlarda kelepir eğer değilse belediyeye ait dükkanların kiralarını açıklayın herkes öğrensin gerçi açıklayamazsınız bence sebebi ise o dükkanlarda oturanlar sizi eleştirmiyor sizin hiç bir faaliyet yapmadığınızı yüzünüze karşı söylemiyor o yüzden o dükkanlar kelepir değil öylemi madem o dükkanın satıldığı değerdeki para miktarı banka faiz getirisi 2.5xx getirisi varsa satın bütün belediye dükkanlarını belediye zarar etmesin madem bu kadar ince düşünüyorsunuz o zaman şahıslarla düşünmeyin gerçekçi ve doğru düşüncelerle hareket edin”

 

 

 

 

Kaynak : Mantarkayapost 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.