MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediye Ekipleri, Yaban Hayvanlarını Unutmadı

BELEDİYELER 23.01.2020 - 11:16, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediye Ekipleri, Yaban Hayvanlarını Unutmadı

Gülşehir Belediye ekipleri tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.
Gülşehir Belediye ekipleri tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.    Soğuk geçen kış şartlarını göz önünde bulunduran Gülşehir Belediye ekipleri ilçe genelinde  belirlenen noktalara hayvanlar için yem bıraktı.     İlçe çevresi ve merkezinde belirlenen alanına buğday ve ekmekten oluşan yiyecekler bırakan belediye görevlileri, amaçlarının yaban hayata bir nebze de olsun katkı sağlamak olduğunu belirttiler.   Belediye olarak hayvanları ve yaban hayatını korumayı bir görev bildiklerini, kış şartlarında yaban hayvanları yiyecek bulmakta güçlük çektiğini bildiren bu nedenle başta Kızılırmak kenarları olmak üzere yaban hayvan potansiyelinin yoğun olduğu ilçenin çeşitli noktalarına yem bıraktıklarını kaydettiler.    Konuyla ilgili konuşan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, ilçede bulunan sokak hayvanlarının yanı sıra yaban hayvanlarına da kış aylarında yiyecek desteğini sürdüreceklerini belirtti. Sosyal Sorumluluk bilinciyle böyle bir çalışmayı hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Çiftçi, "Bu havalarda sokak hayvanları ile yaban hayvanları yiyecek bulmakta zorlanıyor. Biz elimizden geldiğince yem bırakacağız. Onların da yaşamlarını düşünmek zorundayız. Doğaya yem bırakma çalışmalarımız kış boyunca devam edecek." şeklinde konuştu.
Gülşehir Belediye ekipleri tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı.

Gülşehir Belediye ekipleri tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında yaban hayvanları için doğaya yem bırakıldı. 

 

Soğuk geçen kış şartlarını göz önünde bulunduran Gülşehir Belediye ekipleri ilçe genelinde  belirlenen noktalara hayvanlar için yem bıraktı.  

 

İlçe çevresi ve merkezinde belirlenen alanına buğday ve ekmekten oluşan yiyecekler bırakan belediye görevlileri, amaçlarının yaban hayata bir nebze de olsun katkı sağlamak olduğunu belirttiler.

 

Belediye olarak hayvanları ve yaban hayatını korumayı bir görev bildiklerini, kış şartlarında yaban hayvanları yiyecek bulmakta güçlük çektiğini bildiren bu nedenle başta Kızılırmak kenarları olmak üzere yaban hayvan potansiyelinin yoğun olduğu ilçenin çeşitli noktalarına yem bıraktıklarını kaydettiler. 

 

Konuyla ilgili konuşan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, ilçede bulunan sokak hayvanlarının yanı sıra yaban hayvanlarına da kış aylarında yiyecek desteğini sürdüreceklerini belirtti. Sosyal Sorumluluk bilinciyle böyle bir çalışmayı hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Çiftçi, "Bu havalarda sokak hayvanları ile yaban hayvanları yiyecek bulmakta zorlanıyor. Biz elimizden geldiğince yem bırakacağız. Onların da yaşamlarını düşünmek zorundayız. Doğaya yem bırakma çalışmalarımız kış boyunca devam edecek." şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.