Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir belediye meclisi toplanıyor

BELEDİYELER 15.04.2020 - 10:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir belediye meclisi toplanıyor

Gülşehir belediye meclisi belirlenen gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak amacıyla 16 Nisan Perşembe günü toplanacak.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediye meclisi belirlenen gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak amacıyla 16 Nisan Perşembe günü toplanacak.   Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi başkanlığında yapılacak olan belediye meclisi toplantısında Koro5na virüse karşın gerekli önlemler alınırken, meclis gündeminde Çevre ve Şehircilik bakanlığının belediyeye hibe ettiği çöp kamyonunun devir işlemleri, ilçede virüs önlemleri kapsamında işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflara yönelik maddi yardım yapılması, Çayır mahallesindeki imar konusu ele alınacak.
Gülşehir belediye meclisi belirlenen gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak amacıyla 16 Nisan Perşembe günü toplanacak.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir belediye meclisi belirlenen gündem maddelerini görüşmek ve karara bağlamak amacıyla 16 Nisan Perşembe günü toplanacak.

 

Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi başkanlığında yapılacak olan belediye meclisi toplantısında Koro5na virüse karşın gerekli önlemler alınırken, meclis gündeminde Çevre ve Şehircilik bakanlığının belediyeye hibe ettiği çöp kamyonunun devir işlemleri, ilçede virüs önlemleri kapsamında işyerlerini kapatmak zorunda kalan esnaflara yönelik maddi yardım yapılması, Çayır mahallesindeki imar konusu ele alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.