Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesi çalışmalara aralıksız devam ediyor

BELEDİYELER 16.06.2020 - 10:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediyesi çalışmalara aralıksız devam ediyor

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye ekipleri ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye ekipleri ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi.   Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'nin çalışmaların her anını takip ettiği, denetlediği belediye çalışmalarında ekipler ilçenin her caddesinde, sokağında daha yaşanabilir bir Gülşehir'i oluşturmanın çabası içerisinde.   Sadabad parkında dolgu ve düzenleme, park ve bahçe ekiplerinin çim biçme, sulama ve peyzaj çalışmalarını yürüttüğü ilçede Karavezir mahallesinin dört ayrı sokağında taş döşeme çalışmaları sürüyor.   Eski pazar yerinde otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarının hızla sürdürüldüğü ilçede yeni yapılacak park alanları hazır hale getiriliyor. Öte yandan yeni yapılacak parklara kamelya imalatı da devam ediyor.   Kademe binasında belediye araçlarının bakım ve onarımının da sürdürüldüğü ilçede bütün çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Fatih Çiftçi, enerjisiyle de kıskandırmaya devam ediyor.
Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye ekipleri ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye ekipleri ilçeyi adeta şantiye alanına çevirdi.

 

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'nin çalışmaların her anını takip ettiği, denetlediği belediye çalışmalarında ekipler ilçenin her caddesinde, sokağında daha yaşanabilir bir Gülşehir'i oluşturmanın çabası içerisinde.

 

Sadabad parkında dolgu ve düzenleme, park ve bahçe ekiplerinin çim biçme, sulama ve peyzaj çalışmalarını yürüttüğü ilçede Karavezir mahallesinin dört ayrı sokağında taş döşeme çalışmaları sürüyor.

 

Eski pazar yerinde otopark ve çevre düzenlemesi çalışmalarının hızla sürdürüldüğü ilçede yeni yapılacak park alanları hazır hale getiriliyor. Öte yandan yeni yapılacak parklara kamelya imalatı da devam ediyor.

 


Kademe binasında belediye araçlarının bakım ve onarımının da sürdürüldüğü ilçede bütün çalışmaları yerinde denetleyen Başkan Fatih Çiftçi, enerjisiyle de kıskandırmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.