Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir belediyesi değerlerine sahip çıkmayı sürdürüyor

BELEDİYELER 11.01.2020 - 12:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir belediyesi değerlerine sahip çıkmayı sürdürüyor

Gülşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında ihale yolu ile ihalesi yapılarak özel bir firma tarafından işletmeye açılmasına rağmen şartları yerine getirilmemesi üzerine atıl bırakılan Kapalı Spor Salonuna Gülşehir Belediyesi sahip çıktı.
NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında ihale yolu ile ihalesi yapılarak özel bir firma tarafından işletmeye açılmasına rağmen şartları yerine getirilmemesi üzerine atıl bırakılan Kapalı Spor Salonuna Gülşehir Belediyesi sahip çıktı.   Belediyeye ait olan Kapalı Spor Salonunu yeniden hizmete sunulması için Gülşehir Belediye Fen İşleri ekipleri, tadilat çalışması başladı.   Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'nin talimatları doğrultusunda kapalı spor salonu işletmecisinin yasal şartları yerine getirmediği tespit edildi. Yapılan tespitler sonrası belediye meclisine taşınan Gülşehir Belediyesine ait Kapalı Spor Salonu binası meclis üyelerinin aldıkları ortak karar doğrultusunda belediyeye devri yapıldı.   Salonun belediyeye devri yapılmasıyla harekete geçen belediye teknik ekipleri bina üzerinde teknik çalışma başlattı. Yaklaşık bir ay sürecek tadilat, tamirat çalışmasının tamamlanması sonrası Kapalı Spor Salonu hizmete açılacak.   Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilgili firmanın ihale şartnamesinde bulunan yasal şartların hiç birini yerine getirmediğini tespit ettiklerini bildirdi.   Yaptıkları tespit ve firma yetkilileri ile yapılan görüşmelerin sonuç vermediğini bildiren Başkan Çiftçi, belediyeye ait olan binayı meclis kararıyla tekrardan belediyeye devrini sağladıklarını ve yapacakları tadilatla kapalı spor salonunu belediye bünyesinde ilçe halkının hizmetine sunacaklarını kaydetti.   Belediye ekiplerince binada tadilat çalışmalarına başladıklarını ve  yaklaşık bir ay zarfında bitirmeyi planladıklarını dile getiren Çiftçi, ilçe halkının ve özellikle gençlerin kullanacağı Kapalı Spor Salonunun Gülşehir'e hayırlı olması dileğinde bulundu.  
Gülşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında ihale yolu ile ihalesi yapılarak özel bir firma tarafından işletmeye açılmasına rağmen şartları yerine getirilmemesi üzerine atıl bırakılan Kapalı Spor Salonuna Gülşehir Belediyesi sahip çıktı.

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi tarafından 2014 yılında ihale yolu ile ihalesi yapılarak özel bir firma tarafından işletmeye açılmasına rağmen şartları yerine getirilmemesi üzerine atıl bırakılan Kapalı Spor Salonuna Gülşehir Belediyesi sahip çıktı.

 

Belediyeye ait olan Kapalı Spor Salonunu yeniden hizmete sunulması için Gülşehir Belediye Fen İşleri ekipleri, tadilat çalışması başladı.

 

Belediye Başkanı Fatih Çiftçi'nin talimatları doğrultusunda kapalı spor salonu işletmecisinin yasal şartları yerine getirmediği tespit edildi. Yapılan tespitler sonrası belediye meclisine taşınan Gülşehir Belediyesine ait Kapalı Spor Salonu binası meclis üyelerinin aldıkları ortak karar doğrultusunda belediyeye devri yapıldı.

 

Salonun belediyeye devri yapılmasıyla harekete geçen belediye teknik ekipleri bina üzerinde teknik çalışma başlattı. Yaklaşık bir ay sürecek tadilat, tamirat çalışmasının tamamlanması sonrası Kapalı Spor Salonu hizmete açılacak.

 

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, ilgili firmanın ihale şartnamesinde bulunan yasal şartların hiç birini yerine getirmediğini tespit ettiklerini bildirdi.

 

Yaptıkları tespit ve firma yetkilileri ile yapılan görüşmelerin sonuç vermediğini bildiren Başkan Çiftçi, belediyeye ait olan binayı meclis kararıyla tekrardan belediyeye devrini sağladıklarını ve yapacakları tadilatla kapalı spor salonunu belediye bünyesinde ilçe halkının hizmetine sunacaklarını kaydetti.

 

Belediye ekiplerince binada tadilat çalışmalarına başladıklarını ve  yaklaşık bir ay zarfında bitirmeyi planladıklarını dile getiren Çiftçi, ilçe halkının ve özellikle gençlerin kullanacağı Kapalı Spor Salonunun Gülşehir'e hayırlı olması dileğinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.