Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesi ekipleri kar yağışına karşı tedbirlerini aldı

BELEDİYELER 22.01.2020 - 16:06, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediyesi ekipleri kar yağışına karşı tedbirlerini aldı

Gülşehir'de uzun süredir beklenen kar yağışı 3 gün önce gece saatlerinden itibaren ilçede etkisini gösterdi.
  Gülşehir'de uzun süredir beklenen kar yağışı 3 gün önce gece saatlerinden itibaren ilçede etkisini gösterdi. Daha önce hazırlıklarını tamamlayan Gülşehir Belediye ekipleri  kar yağışının başlaması ile birlikte harekete geçti. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kar kürüme, temizleme çalışmalarına başlatan belediye ekipleri,  her ihtimale karşı ana caddeleri tuzladı.   Kış mevsiminin gelişi ile tüm mahallelere yönelik karla mücadele ekipleri oluşturulduğunu bildiren Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, belediye ekiplerinin günün her saatinde teyakkuzda beklediğini belirtti.   Karacaşar Mahallesi, Tuzköy Mahallesi ve ilçe merkezi olmak üzere 3 ayrı bölgede ana tuzlama İstasyonu kurulduğunu ve buralarda personelin hazır bulunduğunu belirten Başkan Çiftci, kepçe ve 2 traktör küreme, 1 adet 4x4 pickup küreme aracı ve tuzlama araçları ile birlikte 35 personel olmak üzere hava raporlarının takip edildiğini kaydetti. Olası kar yağışına yönelik teyakkuz halinde olduklarını dile getiren Başkan Çiftci,  İlçede yaşamı etkileyecek derecede kar yağışı meydana gelmesi durumunda ekipler 24 saat boyunca çalışmalarını yürütecek durumda olduğunu kaydetti.
Gülşehir'de uzun süredir beklenen kar yağışı 3 gün önce gece saatlerinden itibaren ilçede etkisini gösterdi.

 

Gülşehir'de uzun süredir beklenen kar yağışı 3 gün önce gece saatlerinden itibaren ilçede etkisini gösterdi. Daha önce hazırlıklarını tamamlayan Gülşehir Belediye ekipleri  kar yağışının başlaması ile birlikte harekete geçti. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için kar kürüme, temizleme çalışmalarına başlatan belediye ekipleri,  her ihtimale karşı ana caddeleri tuzladı.

 

Kış mevsiminin gelişi ile tüm mahallelere yönelik karla mücadele ekipleri oluşturulduğunu bildiren Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftci, belediye ekiplerinin günün her saatinde teyakkuzda beklediğini belirtti.

 

Karacaşar Mahallesi, Tuzköy Mahallesi ve ilçe merkezi olmak üzere 3 ayrı bölgede ana tuzlama İstasyonu kurulduğunu ve buralarda personelin hazır bulunduğunu belirten Başkan Çiftci, kepçe ve 2 traktör küreme, 1 adet 4x4 pickup küreme aracı ve tuzlama araçları ile birlikte 35 personel olmak üzere hava raporlarının takip edildiğini kaydetti. Olası kar yağışına yönelik teyakkuz halinde olduklarını dile getiren Başkan Çiftci,  İlçede yaşamı etkileyecek derecede kar yağışı meydana gelmesi durumunda ekipler 24 saat boyunca çalışmalarını yürütecek durumda olduğunu kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.