Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir belediyesi ekipleri sahada

İLÇELER 21.06.2019 - 17:28, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir belediyesi ekipleri sahada

Aşırı ve sağanak yağışla birlikte sel ile yüz yüze gelen Gülşehir’de belediye ekipleri tam kadro sahaya indi.
  NEVŞEHİR(MHA) Aşırı ve sağanak yağışla birlikte sel ile yüz yüze gelen Gülşehir’de belediye ekipleri tam kadro sahaya indi.  Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin gece geç saatlere kadar bizzat takip ettiği çalışmalarla selin ardından bozulan yollar temizlenip, onarılıyor.  Başkan Çiftçi, “Tüm ekiplerimiz ile sahadayız. Öncelikle selin verdiği tahribat gideriliyor. Eksikler tamamlanıyor. Vatandaşlarımızın sorunlarına anında müdahale ediliyor. Tüm personelimiz huzur içinde tüm gayretleri ile çalışıyor. Allah huzurumuzu, birliğimizi bozmasın” diye konuştu.
Aşırı ve sağanak yağışla birlikte sel ile yüz yüze gelen Gülşehir’de belediye ekipleri tam kadro sahaya indi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Aşırı ve sağanak yağışla birlikte sel ile yüz yüze gelen Gülşehir’de belediye ekipleri tam kadro sahaya indi. 


Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin gece geç saatlere kadar bizzat takip ettiği çalışmalarla selin ardından bozulan yollar temizlenip, onarılıyor. 


Başkan Çiftçi, “Tüm ekiplerimiz ile sahadayız. Öncelikle selin verdiği tahribat gideriliyor. Eksikler tamamlanıyor. Vatandaşlarımızın sorunlarına anında müdahale ediliyor. Tüm personelimiz huzur içinde tüm gayretleri ile çalışıyor. Allah huzurumuzu, birliğimizi bozmasın” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.