MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir belediyesi iki otobüs seferini iptal etti

BELEDİYELER 28.03.2020 - 13:00, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir belediyesi iki otobüs seferini iptal etti

Gülşehir Belediyesi ilçeden Nevşehir’e yolcu taşımacılığında seferleri azaltma kararı aldı.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi ilçeden Nevşehir’e yolcu taşımacılığında seferleri azaltma kararı aldı.   Konuyla ilgili açıklama yapan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, “Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları doğrultusunda Nevşehir ve şehir içi faaliyet gösterdiğimiz araç sayısını yarıya indiriyoruz. Nevşehir’e giden ve dönüş yapan 20.00 – 22.30 arası seferlerimizi iptal ediyoruz. Sadece son sefer 22.30 seferi olacak. Pazaryeri kapatılması ve Sadabat parkının kapatılması önlemlerini zaten almıştık. O yüzden bir düzenlememiz yok. Ancak tanzim satış noktalarımızda izolasyon noktaları yapacağız. Vatandaşlarımızda lütfen tedbirlere uysun” dedi.
Gülşehir Belediyesi ilçeden Nevşehir’e yolcu taşımacılığında seferleri azaltma kararı aldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi ilçeden Nevşehir’e yolcu taşımacılığında seferleri azaltma kararı aldı.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, “Sayın Cumhurbaşkanımızın açıklamaları doğrultusunda Nevşehir ve şehir içi faaliyet gösterdiğimiz araç sayısını yarıya indiriyoruz. Nevşehir’e giden ve dönüş yapan 20.00 – 22.30 arası seferlerimizi iptal ediyoruz. Sadece son sefer 22.30 seferi olacak. Pazaryeri kapatılması ve Sadabat parkının kapatılması önlemlerini zaten almıştık. O yüzden bir düzenlememiz yok. Ancak tanzim satış noktalarımızda izolasyon noktaları yapacağız. Vatandaşlarımızda lütfen tedbirlere uysun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.