MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesi, ilçede Türk Bayraklarını yeniliyor

İLÇELER 11.02.2020 - 15:10, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediyesi, ilçede Türk Bayraklarını yeniliyor

Gülşehir Belediyesi ilçe genelindeki eskiyen ve yıpranan Türk bayraklarını yeniliyor.
  Gülşehir Belediyesi  ekipleri  rengi solmuş veya yıpranmış Türk bayraklarını yenileri ile değiştiriyor. Birlik, beraberlik ve manevi duyguların yoğun yaşandığı şu günlerde, uğruna nice canlar feda edilen al bayrağımıza olan saygımızı sürekli yineleyerek eskiyen ve yıpranan bayraklarımızı değiştiriyoruz.  Şehitlik Parkı, Kazakistan Dostluk Parkı ve ilçe merkezinde bulunan tüm  bayraklar değiştirilerek yenileri takıldı.   Konu hakkında görüşlerini belirten Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, ''Ekiplerimiz yıpranmış, eskimiş veya solmuş bayraklarımızın yerine yenilerini takıyor. Bugünlerde en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız ve hepimiz Türk bayrağının gölgesinde yaşıyoruz. Bu nedenle belediye  ekiplerimize hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. “dedi.
Gülşehir Belediyesi ilçe genelindeki eskiyen ve yıpranan Türk bayraklarını yeniliyor.

 

Gülşehir Belediyesi  ekipleri  rengi solmuş veya yıpranmış Türk bayraklarını yenileri ile değiştiriyor. Birlik, beraberlik ve manevi duyguların yoğun yaşandığı şu günlerde, uğruna nice canlar feda edilen al bayrağımıza olan saygımızı sürekli yineleyerek eskiyen ve yıpranan bayraklarımızı değiştiriyoruz.  Şehitlik Parkı, Kazakistan Dostluk Parkı ve ilçe merkezinde bulunan tüm  bayraklar değiştirilerek yenileri takıldı.

 

Konu hakkında görüşlerini belirten Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, ''Ekiplerimiz yıpranmış, eskimiş veya solmuş bayraklarımızın yerine yenilerini takıyor. Bugünlerde en çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Hepimiz bu vatanın evlatlarıyız ve hepimiz Türk bayrağının gölgesinde yaşıyoruz. Bu nedenle belediye  ekiplerimize hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. “dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.