Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesi işçileri, Fatih Çiftçi'ye 'Seninleyiz' mesajı verdi

SİYASET 30.03.2019 - 09:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediyesi işçileri, Fatih Çiftçi'ye 'Seninleyiz' mesajı verdi

Gülşehir Belediyesinde görevli işçiler AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’yi yalnız bırakmadı.
  Gülşehir Belediyesinde çalışan işçiler seçimlere 1 gün kala tarafını belli etti. Belediye çalışanları AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’yi seçim ofisinde ziyaret ederek seninleyiz mesajı verirken Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’de kendilerini yalnız bırakmayan ve birlikte yürüyelim diyen belediye işçilerine teşekkür etti.   Gülşehir Belediyesi işçilerinin AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’yi ziyaret ederek seninleyiz mesajını vermesinin ardından ise İYİ Partili Gülşehir Belediye Başkan adayı ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada işçilerin tehdit ve provokasyon yaptığını iddia etti.
Gülşehir Belediyesinde görevli işçiler AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’yi yalnız bırakmadı.

 

Gülşehir Belediyesinde çalışan işçiler seçimlere 1 gün kala tarafını belli etti. Belediye çalışanları AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’yi seçim ofisinde ziyaret ederek seninleyiz mesajı verirken Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’de kendilerini yalnız bırakmayan ve birlikte yürüyelim diyen belediye işçilerine teşekkür etti.

 

Gülşehir Belediyesi işçilerinin AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi’yi ziyaret ederek seninleyiz mesajını vermesinin ardından ise İYİ Partili Gülşehir Belediye Başkan adayı ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada işçilerin tehdit ve provokasyon yaptığını iddia etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.