Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesi, WhatsApp ihbar hattını kurdu

BELEDİYELER 23.08.2019 - 11:41, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediyesi, WhatsApp ihbar hattını kurdu

Gülşehir Belediyesi tarafından şikâyet, istek, talep ve öneriler için ihbar hattı kuruldu.
  Gülşehir Belediyesi tarafından şikâyet, istek, talep ve öneriler için ihbar hattı kuruldu. Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin talimatıyla kurulan ihbar hattında, vatandaşların sorun ve taleplerine anında çözüm bulunacak.   ŞİKÂYET, İSTEK, TALEP VE BİLGİ   Gülşehir Belediyesi hizmet kapsamını genişletmek için yeni bir çalışma başlattı. Çiftçi’nin talimatı ile Belediye bünyesinde ihbar ve şikayet hattı kuruldu. Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin talimatıyla kurulan ihbar hattında, vatandaşların sorun ve taleplerine anında çözüm bulunacak.  Vatandaşlar, istek, talep, öneri ve şikâyetlerini Whatsapp üzerinden kurulan birime bildirimde bulunabilecekler.   7/24 ULAŞABİLİRSİNİZ   Konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Gülşehir Belediyesi WhatsApp ihbar, şikâyet, istek, talep ve bilgi hattı kuruldu. WhatsApp ihbar hattı 0533 190 190 2 telefon numarasından 7/24 hizmet verilecektir. Bundan sonra tüm iletiler buradan takip edilecek ve gerekli işlemler yapılacaktır.”
Gülşehir Belediyesi tarafından şikâyet, istek, talep ve öneriler için ihbar hattı kuruldu.

 

Gülşehir Belediyesi tarafından şikâyet, istek, talep ve öneriler için ihbar hattı kuruldu. Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin talimatıyla kurulan ihbar hattında, vatandaşların sorun ve taleplerine anında çözüm bulunacak.

 

ŞİKÂYET, İSTEK, TALEP VE BİLGİ

 

Gülşehir Belediyesi hizmet kapsamını genişletmek için yeni bir çalışma başlattı. Çiftçi’nin talimatı ile Belediye bünyesinde ihbar ve şikayet hattı kuruldu. Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin talimatıyla kurulan ihbar hattında, vatandaşların sorun ve taleplerine anında çözüm bulunacak.  Vatandaşlar, istek, talep, öneri ve şikâyetlerini Whatsapp üzerinden kurulan birime bildirimde bulunabilecekler.

 

7/24 ULAŞABİLİRSİNİZ

 

Konu hakkında yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Gülşehir Belediyesi WhatsApp ihbar, şikâyet, istek, talep ve bilgi hattı kuruldu. WhatsApp ihbar hattı 0533 190 190 2 telefon numarasından 7/24 hizmet verilecektir. Bundan sonra tüm iletiler buradan takip edilecek ve gerekli işlemler yapılacaktır.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.