MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesinden kamu kurumlarına dezenfektan aparatı

BELEDİYELER 22.12.2020 - 11:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediyesinden kamu kurumlarına dezenfektan aparatı

Gülşehir Belediyesi vakaların, hasta sayılarının ve vefatlarının ürküttüğü şu günlerdeki ilçedeki kamu kurumlarına önemli bir destek sağladı.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi vakaların, hasta sayılarının ve vefatlarının ürküttüğü şu günlerdeki ilçedeki kamu kurumlarına önemli bir destek sağladı.     Covid-19 salgınına karşı her türlü tedbirleri alan belediye, ilçede bulunan kamu kurumlarına dezenfektan aparatı yaptırdı.    Söz konusu aparatlardan gerek vatandaşların gerekse kamu kurumlarında görev yapan kamu çalışanlarının rahatlıkla yararlanabileceklerini belirten Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, salgının ilk gününden itibaren olduğu gibi bundan sonrada ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına bu türde desteklerinin süreceğini dile getirdi.   
Gülşehir Belediyesi vakaların, hasta sayılarının ve vefatlarının ürküttüğü şu günlerdeki ilçedeki kamu kurumlarına önemli bir destek sağladı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi vakaların, hasta sayılarının ve vefatlarının ürküttüğü şu günlerdeki ilçedeki kamu kurumlarına önemli bir destek sağladı.  

 

Covid-19 salgınına karşı her türlü tedbirleri alan belediye, ilçede bulunan kamu kurumlarına dezenfektan aparatı yaptırdı. 

 

Söz konusu aparatlardan gerek vatandaşların gerekse kamu kurumlarında görev yapan kamu çalışanlarının rahatlıkla yararlanabileceklerini belirten Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, salgının ilk gününden itibaren olduğu gibi bundan sonrada ilçedeki tüm kamu kurum ve kuruluşlarına bu türde desteklerinin süreceğini dile getirdi.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.