Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesine Borcu Olanlara Müjdesi

BELEDİYELER 09.09.2016 - 22:50, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Belediyesine Borcu Olanlara Müjdesi

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, emlak vergisi borçlarını yeniden yapılandıran 6736 sayılı kanunun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini söyledi.
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, emlak vergisi borçlarını yeniden yapılandıran 6736 sayılı kanunun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini söyledi.     Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, vergi ve vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları, SGK ve belediye alacakları, gümrük vergileri, trafik, nüfus, seçim, karayolu geçiş ücreti alacaklarının yeniden yapılandırılmasının torba yasa içerisinde bulunduğunu ifade etti.     www.lalehaber.com  NEVŞEHİR'DE YAŞANAN GÜNLÜK OLAYLARI TAKİP EDEBİLECEĞİZ HABER SİTESİ     Gülşehir Belediyesince  yapılan açıklama şu şekilde ; Kamuoyunda ‘Vergi Affı' olarak bilinen, “6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun” yürürlüğe girdi. Vatandaşların belediyelere ait borçlarını da yapılandıran söz konusu Kanun çerçevesinde vergi, ceza ve harçların gecikme cezaları silinerek, peşin ve taksitle ödeme imkânı sağlanıyor.         Geçtiğimiz günlerde meclisten çıkan 6736 sayılı torba yasada bazı borçlara yapılandırma fırsatı sağlandı. Bu kapsamda Belediyeye Su, Çevre Temizlik, Emlak Vergisi ve İlan Reklam borcu olanların da borçları yapılandırılacak.       Borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların 31 Ekim 2016 gününe kadar belediyeye başvurması ve borcunu yapılandırması gerekiyor.       Kanundan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın Ekim ayı sonuna kadar Belediyemize başvurmaları gerekiyor. Vatandaşlarımız ana borçlarını peşin ya da 6, 9, 12 veya 18 taksitle ödeyebilecek” denildi.
Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, emlak vergisi borçlarını yeniden yapılandıran 6736 sayılı kanunun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini söyledi.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, emlak vergisi borçlarını yeniden yapılandıran 6736 sayılı kanunun Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini söyledi.

 

 

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, vergi ve vergi cezaları, gecikme faizleri, gecikme zamları, SGK ve belediye alacakları, gümrük vergileri, trafik, nüfus, seçim, karayolu geçiş ücreti alacaklarının yeniden yapılandırılmasının torba yasa içerisinde bulunduğunu ifade etti.

 

 

www.lalehaber.com  NEVŞEHİR'DE YAŞANAN GÜNLÜK OLAYLARI TAKİP EDEBİLECEĞİZ HABER SİTESİ

 

 

Gülşehir Belediyesince  yapılan açıklama şu şekilde ;

Kamuoyunda ‘Vergi Affı' olarak bilinen, “6736 Sayılı Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Kanun” yürürlüğe girdi. Vatandaşların belediyelere ait borçlarını da yapılandıran söz konusu Kanun çerçevesinde vergi, ceza ve harçların gecikme cezaları silinerek, peşin ve taksitle ödeme imkânı sağlanıyor.

 

 

 

 

Geçtiğimiz günlerde meclisten çıkan 6736 sayılı torba yasada bazı borçlara yapılandırma fırsatı sağlandı. Bu kapsamda Belediyeye Su, Çevre Temizlik, Emlak Vergisi ve İlan Reklam borcu olanların da borçları yapılandırılacak.

 

 

 

Borçlarını yapılandırmak isteyen vatandaşların 31 Ekim 2016 gününe kadar belediyeye başvurması ve borcunu yapılandırması gerekiyor.

 

 

 

Kanundan yararlanmak isteyen vatandaşlarımızın Ekim ayı sonuna kadar Belediyemize başvurmaları gerekiyor. Vatandaşlarımız ana borçlarını peşin ya da 6, 9, 12 veya 18 taksitle ödeyebilecek” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.