MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Belediyesine Çevre bakanlığından araç hibesi

BELEDİYELER 02.04.2020 - 14:12, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir Belediyesine Çevre bakanlığından araç hibesi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Gülşehir Belediyesine araç hibe etti.
  NEVŞEHİR(MHA) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Gülşehir Belediyesine araç hibe etti.   Araç hibesinden dolayı başta Bakan Murat Kurum olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, “Tamamı Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın hibesi olan (624.000 TL KDV hariç) yeni hizmet aracımız ilçemize hayırlı olsun. Başta Sayın Bakanımız Murat Kurum beye, İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar’a, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye tüm ilçe halkı adına teşekkür ve şükranlarımı sunarım. Emeği geçen herkesten rabbim razı olsun” ifadelerinde bulundu.  
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Gülşehir Belediyesine araç hibe etti.

 

NEVŞEHİR(MHA) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Gülşehir Belediyesine araç hibe etti.

 

Araç hibesinden dolayı başta Bakan Murat Kurum olmak üzere emeği geçenlere teşekkür eden Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, “Tamamı Çevre ve Şehircilik Bakanlığımızın hibesi olan (624.000 TL KDV hariç) yeni hizmet aracımız ilçemize hayırlı olsun. Başta Sayın Bakanımız Murat Kurum beye, İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar’a, Milletvekillerimiz Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’ye tüm ilçe halkı adına teşekkür ve şükranlarımı sunarım. Emeği geçen herkesten rabbim razı olsun” ifadelerinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.