MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de 29 Ekim Programı

İLÇELER 30.10.2020 - 11:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir'de 29 Ekim Programı

Cumhuriyet Bayramımızın 97. Yıldönümü İlçede törenlerle kutlandı.
  NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Bayramımızın 97. Yıldönümü İlçede törenlerle kutlandı.    Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan kutlama programı, 29 Ekim 2020 Perşembe günü de devam etti.    Programda; Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için Saygı Duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz Gülşehir Halkının Cumhuriyet Bayramını kutladı.    Program, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ile devam etti. Akabinde Cumhuriyet Bayramı spor etkinliklerinde dereceye giren sporcu öğrencilere ödülleri verildi. 
Cumhuriyet Bayramımızın 97. Yıldönümü İlçede törenlerle kutlandı.

 

NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Bayramımızın 97. Yıldönümü İlçede törenlerle kutlandı. 

 

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla başlayan kutlama programı, 29 Ekim 2020 Perşembe günü de devam etti. 

 

Programda; Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu büyük önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitler için Saygı Duruşu ile İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz Gülşehir Halkının Cumhuriyet Bayramını kutladı. 

 

Program, öğrenciler tarafından şiirlerin okunması ile devam etti. Akabinde Cumhuriyet Bayramı spor etkinliklerinde dereceye giren sporcu öğrencilere ödülleri verildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.