Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de 3 Mahallede birden çalışmalar sürdürülüyor

İLÇELER 31.10.2020 - 11:46, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir'de 3 Mahallede birden çalışmalar sürdürülüyor

Gülşehir ilçesinde belediye üç mahallede birden kaldırım düzenlemeleri ile parke taş döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinde belediye üç mahallede birden kaldırım düzenlemeleri ile parke taş döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.     Belediye Fen işleri ekipleri dur durak bilmeden her gün farklı bir sokak ve mahallede çalışmalarını devam ettiriyor.     İlçe merkezinde Erol Ünlüsoy Mahallesi Cemre Sokakta kaldırımı çalışmaları, Karavezir Mahallesi Şen Sokak ve Çalışanlar Mahallesi Taşkent Sokakta ise taş döşeme çalışmaları büyük bir oranda tamamlanma aşamasına getirilmiş durumda.    
Gülşehir ilçesinde belediye üç mahallede birden kaldırım düzenlemeleri ile parke taş döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinde belediye üç mahallede birden kaldırım düzenlemeleri ile parke taş döşeme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.  

 

Belediye Fen işleri ekipleri dur durak bilmeden her gün farklı bir sokak ve mahallede çalışmalarını devam ettiriyor.  

 

İlçe merkezinde Erol Ünlüsoy Mahallesi Cemre Sokakta kaldırımı çalışmaları, Karavezir Mahallesi Şen Sokak ve Çalışanlar Mahallesi Taşkent Sokakta ise taş döşeme çalışmaları büyük bir oranda tamamlanma aşamasına getirilmiş durumda.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.