MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de AK Gençlik ailesi giderek büyüyor

SİYASET 12.08.2020 - 11:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir'de AK Gençlik ailesi giderek büyüyor

AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Yusuf Bozan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri göreve geldikleri ilk günden itibaren ilçede AK gençlik ailesini büyütmeye kararlı.
  NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Yusuf Bozan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri göreve geldikleri ilk günden itibaren ilçede AK gençlik ailesini büyütmeye kararlı.     Bu konuda hummalı bir çalışma içerisine giren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri her geçen gün yepyeni isimleri AK kadrolara kazandırmayı sürdürüyor.     Başkan Yusuf Bozan, " Cumhurbaşkanımızın başlattığı Gönül seferberliği kapsamında üyelik çalışmalarımız devam ediyor. AK Ailemiz gittikçe büyüyor. Durmak yok, yola devam" dedi.  
AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Yusuf Bozan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri göreve geldikleri ilk günden itibaren ilçede AK gençlik ailesini büyütmeye kararlı.

 

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Gülşehir İlçe Başkanı Yusuf Bozan ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri göreve geldikleri ilk günden itibaren ilçede AK gençlik ailesini büyütmeye kararlı.  

 

Bu konuda hummalı bir çalışma içerisine giren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri her geçen gün yepyeni isimleri AK kadrolara kazandırmayı sürdürüyor.  

 

Başkan Yusuf Bozan, " Cumhurbaşkanımızın başlattığı Gönül seferberliği kapsamında üyelik çalışmalarımız devam ediyor. AK Ailemiz gittikçe büyüyor. Durmak yok, yola devam" dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.