Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’de AK Parti çalışıyor, İYİ Parti bakıyor

SİYASET 07.03.2019 - 17:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir’de AK Parti çalışıyor, İYİ Parti bakıyor

AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi ilçenin sorunlarıyla şimdiden ilgilenmesi ve sorunları çözmesi ilçe halkının büyük takdirini kazandı.
  31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi beraberinde İl Genel Meclis adayları ve Belediye Meclis adayları ile çalışırken Tuzköy ve Karacaşar Mahallelerinin de sorunlarıyla bizzat ilgilenmeleri ilçe halkının büyük takdirini topluyor. 5 yıldır ilçede belediye başkanlığı görevinde bulunan İYİ Parti Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un yapamadığı kumlama çalışmalarını henüz belediye başkanı adayıyken yapan Çiftçi ilçe halkının işte bizim belediye başkanımız dedirtmesi dikkatlerden kaçmadı.   İYİ Parti Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un ise 5 yıl aradan sonra seçimlere sayılı günler kala Karacaşar ve Tuzköy’ü ziyaret etmesi ise ancak bu kadar olur dedirtirken AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi ise açıklamasında, “Tuzköy ve Karacaşar Mahallerimizde yol kumlama çalışmaları başladı. Sayın Milletvekillerimize ve İl Özel İdaremize teşekkür ederiz” dedi.
AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi ilçenin sorunlarıyla şimdiden ilgilenmesi ve sorunları çözmesi ilçe halkının büyük takdirini kazandı.

 

31 Mart Pazar günü yapılacak olan mahalli idareler seçimleri öncesinde AK Parti Gülşehir Belediye Başkan adayı Fatih Çiftçi beraberinde İl Genel Meclis adayları ve Belediye Meclis adayları ile çalışırken Tuzköy ve Karacaşar Mahallelerinin de sorunlarıyla bizzat ilgilenmeleri ilçe halkının büyük takdirini topluyor. 5 yıldır ilçede belediye başkanlığı görevinde bulunan İYİ Parti Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un yapamadığı kumlama çalışmalarını henüz belediye başkanı adayıyken yapan Çiftçi ilçe halkının işte bizim belediye başkanımız dedirtmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

İYİ Parti Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy’un ise 5 yıl aradan sonra seçimlere sayılı günler kala Karacaşar ve Tuzköy’ü ziyaret etmesi ise ancak bu kadar olur dedirtirken AK Parti Gülşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Çiftçi ise açıklamasında, “Tuzköy ve Karacaşar Mahallerimizde yol kumlama çalışmaları başladı. Sayın Milletvekillerimize ve İl Özel İdaremize teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.