Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’de bağlantı yolları trafiğe kapatıldı

İLÇELER 06.04.2020 - 12:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir’de bağlantı yolları trafiğe kapatıldı

Ülkemiz genelinde koronavirüs ile mücadele kapsamında bir dizi tedbirler alınmış ve alınmaya da devam edilmekte.
  NEVŞEHİR(MHA) Ülkemiz genelinde koronavirüs ile mücadele kapsamında bir dizi tedbirler alınmış ve alınmaya da devam edilmekte.   Bu çerçevede Gülşehir İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 04/04/2020 tarih ve 2020/9 sayılı kararıyla, İlçe Nevşehir Caddesi Hizmet Kebap ünvanlı işyerinin bulunduğu Köprü başından başlamak üzere Kurşunlu Caminin önündeki kavşağa kadar, bu kavşaktan Tuzköy çıkış rampasına kadar olan Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve bağlantı yolları, yine Kurşunlu Cami önünde bulunan kavşaktan itibaren Kızılırmak Caddesi karşısında bulunan Alparslan Okuluna dönen ara yola kadar olan caddenin bağlantı yolları dahil araç trafiğine kapatıldı.   Şehit Er Osman Ekici Caddesinin Nil Mobilya ünvanlı iş yerinden başlamak üzere Nevşehir Caddesi'ne kadar olan kısmının bağlantı yolları dahil araç trafiğine kapatıldı.
Ülkemiz genelinde koronavirüs ile mücadele kapsamında bir dizi tedbirler alınmış ve alınmaya da devam edilmekte.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ülkemiz genelinde koronavirüs ile mücadele kapsamında bir dizi tedbirler alınmış ve alınmaya da devam edilmekte.

 

Bu çerçevede Gülşehir İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulunun 04/04/2020 tarih ve 2020/9 sayılı kararıyla, İlçe Nevşehir Caddesi Hizmet Kebap ünvanlı işyerinin bulunduğu Köprü başından başlamak üzere Kurşunlu Caminin önündeki kavşağa kadar, bu kavşaktan Tuzköy çıkış rampasına kadar olan Mehmet Akif Ersoy Caddesi ve bağlantı yolları, yine Kurşunlu Cami önünde bulunan kavşaktan itibaren Kızılırmak Caddesi karşısında bulunan Alparslan Okuluna dönen ara yola kadar olan caddenin bağlantı yolları dahil araç trafiğine kapatıldı.

 

Şehit Er Osman Ekici Caddesinin Nil Mobilya ünvanlı iş yerinden başlamak üzere Nevşehir Caddesi'ne kadar olan kısmının bağlantı yolları dahil araç trafiğine kapatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.