Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de bayram temizliği tamam

İLÇELER 30.07.2020 - 13:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir'de bayram temizliği tamam

Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye ekipleri bir yandan ilçe merkezindeki yolları yıkayıp temizlerken, bir yandan da mezarlıklar bayram ziyaretleri öncesinde tertemiz hale getirildi.
  NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye ekipleri bir yandan ilçe merkezindeki yolları yıkayıp temizlerken, bir yandan da mezarlıklar bayram ziyaretleri öncesinde tertemiz hale getirildi.     Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Mezarlıklarımıza maneviyatına yakışan bir görünüm kazandırıyoruz. Kurban bayramı öncesi, vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmeleri için ekiplerimiz ilçe mezarlıklarında temizlik ve bakım çalışmalarını yaptılar. Tüm İslam Aleminin, Gülşehir halkımızın, belediye çalışanlarımızın bayramını kutlar, sağlıklı ve huzurlu bir bayram dilerim" dedi.    
Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye ekipleri bir yandan ilçe merkezindeki yolları yıkayıp temizlerken, bir yandan da mezarlıklar bayram ziyaretleri öncesinde tertemiz hale getirildi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir'in Gülşehir ilçesinde belediye ekipleri bir yandan ilçe merkezindeki yolları yıkayıp temizlerken, bir yandan da mezarlıklar bayram ziyaretleri öncesinde tertemiz hale getirildi.  

 

Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi, "Mezarlıklarımıza maneviyatına yakışan bir görünüm kazandırıyoruz. Kurban bayramı öncesi, vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini temiz ve huzurlu bir ortamda gerçekleştirmeleri için ekiplerimiz ilçe mezarlıklarında temizlik ve bakım çalışmalarını yaptılar. Tüm İslam Aleminin, Gülşehir halkımızın, belediye çalışanlarımızın bayramını kutlar, sağlıklı ve huzurlu bir bayram dilerim" dedi.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.