MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de değişim rüzgarı esmeye devam edecek

BELEDİYELER 29.01.2021 - 12:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir'de değişim rüzgarı esmeye devam edecek

Türkiye'nin ve Nevşehir'in genç belediye başkanlarından, Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi ile birlikte ilçede değişim rüzgarı 2021 yılında da esmeye devam edecek.
  NEVŞEHİR(MHA) Türkiye'nin ve Nevşehir'in genç belediye başkanlarından, Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi ile birlikte ilçede değişim rüzgarı 2021 yılında da esmeye devam edecek.     Bahar aylarıyla birlikte yoğun bir çalışma dönemi geçirecek olan Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'nin en büyük hedeflerinden biri belediyenin ekonomik yapısını güçlendirerek ilçe halkının yaşam standartlarını yükseltecek büyük projelere imza atabilmek olacak.     Nevşehir'in en büyük Millet Bahçesini ilçeye kazandıracak olan Başkan Çiftçi'nin hedefinde Sadabad parkının o eski cıvıl cıvıl günlerine yeniden çevirebilmekte var.    
Türkiye'nin ve Nevşehir'in genç belediye başkanlarından, Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi ile birlikte ilçede değişim rüzgarı 2021 yılında da esmeye devam edecek.

 

NEVŞEHİR(MHA) Türkiye'nin ve Nevşehir'in genç belediye başkanlarından, Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi ile birlikte ilçede değişim rüzgarı 2021 yılında da esmeye devam edecek.  

 

Bahar aylarıyla birlikte yoğun bir çalışma dönemi geçirecek olan Gülşehir Belediye Başkanı Av. Fatih Çiftçi'nin en büyük hedeflerinden biri belediyenin ekonomik yapısını güçlendirerek ilçe halkının yaşam standartlarını yükseltecek büyük projelere imza atabilmek olacak.  

 

Nevşehir'in en büyük Millet Bahçesini ilçeye kazandıracak olan Başkan Çiftçi'nin hedefinde Sadabad parkının o eski cıvıl cıvıl günlerine yeniden çevirebilmekte var.  

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.