MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’de eski Kartal Belediye Başkanı Öz’ün malikanesi yandı

ASAYİŞ 02.04.2020 - 23:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir’de eski Kartal Belediye Başkanı Öz’ün malikanesi yandı

Nevşehir’in Gülşehir İlçesine bağlı Eskiyaylacık köyünde Kartal eski Belediye Başkanı Altıonok Öz’e ait olduğu öğrenilen malikanede yangın çıktı.
  Gülşehir’ bağlı Eskiyaylacık köyü sınırlarında bulunan işletmenin malikânesinde çıkan yangın nedeniyle Gülşehir ve Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri seferber oldu.   İstanbul Kartal Belediyesi eski başkanı Altınok Öz’e ait olan işletmedeki malikâne, akşam saatlerinde sebebi belli olmayan bir nedenle yanmaya başladı. Gülşehir Belediyesi İtfaiye Ekibi ilk müdahaleyi yaparken, büyüyen yangına Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekibi de dâhil oldu. Çok sayıda su tankerinin de seferber olduğu yangın, rüzgârın etkisiyle büyüdü. Ahşap yapı olması nedeniyle tamamen yanan malikâne kullanılamaz hale geldi.   Olay yerine gelen Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Altınok Öz ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletirken, Gülşehir ve Nevşehir İtfaiye ekiplerinin çalışmalarını yakından takip etti.
Nevşehir’in Gülşehir İlçesine bağlı Eskiyaylacık köyünde Kartal eski Belediye Başkanı Altıonok Öz’e ait olduğu öğrenilen malikanede yangın çıktı.

 

Gülşehir’ bağlı Eskiyaylacık köyü sınırlarında bulunan işletmenin malikânesinde çıkan yangın nedeniyle Gülşehir ve Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri seferber oldu.

 

İstanbul Kartal Belediyesi eski başkanı Altınok Öz’e ait olan işletmedeki malikâne, akşam saatlerinde sebebi belli olmayan bir nedenle yanmaya başladı. Gülşehir Belediyesi İtfaiye Ekibi ilk müdahaleyi yaparken, büyüyen yangına Nevşehir Belediyesi İtfaiye ekibi de dâhil oldu. Çok sayıda su tankerinin de seferber olduğu yangın, rüzgârın etkisiyle büyüdü. Ahşap yapı olması nedeniyle tamamen yanan malikâne kullanılamaz hale geldi.

 

Olay yerine gelen Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, Altınok Öz ve ailesine geçmiş olsun dileklerini iletirken, Gülşehir ve Nevşehir İtfaiye ekiplerinin çalışmalarını yakından takip etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.