Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de Kalorifer Kazanlarına Denetleme

İLÇELER 28.11.2016 - 13:56, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir'de Kalorifer Kazanlarına Denetleme

Gülşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri İlçe Genelinde Kalorifer Kazanlarını Denetliyor.
Gülşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri İlçe Genelinde Kalorifer Kazanlarını Denetliyor.   Gülşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ilçede kalorifer ile ısınan resmi kurumların yanı sıra konutları da kontrol ediyor.   Gülşehir Belediyesi zabıta ekiplerimiz tarafından özellikle hava kirliliğinin önüne geçilebilinmesi için yapılan denetimlerde kalorifer yakan kişinin belgeleri de kontrol ediliyor. Hava kirliliğinin önlenmesi, insan ve çevre sağlığının korunması için belediye zabıta ekiplerimiz tarafından yapılan denetimlerde ne tür yakıt kullanıldığı, yakılan yakıt kömür ise markalı ve faturalı olup olmadığı, kazan ve baca bakımının düzenli yapılıp yapılmadığı, yakan kişinin “Yetkili Kalorifer Ateşçi Belgesi” olup olmadığı kontrol ediliyor.  
Gülşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri İlçe Genelinde Kalorifer Kazanlarını Denetliyor.

Gülşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri İlçe Genelinde Kalorifer Kazanlarını Denetliyor.

 

Gülşehir Belediyesi zabıta ekipleri tarafından ilçede kalorifer ile ısınan resmi kurumların yanı sıra konutları da kontrol ediyor.

 


Gülşehir Belediyesi zabıta ekiplerimiz tarafından özellikle hava kirliliğinin önüne geçilebilinmesi için yapılan denetimlerde kalorifer yakan kişinin belgeleri de kontrol ediliyor. Hava kirliliğinin önlenmesi, insan ve çevre sağlığının korunması için belediye zabıta ekiplerimiz tarafından yapılan denetimlerde ne tür yakıt kullanıldığı, yakılan yakıt kömür ise markalı ve faturalı olup olmadığı, kazan ve baca bakımının düzenli yapılıp yapılmadığı, yakan kişinin “Yetkili Kalorifer Ateşçi Belgesi” olup olmadığı kontrol ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.