MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de korona virüs denetimleri sürüyor

İLÇELER 13.08.2020 - 09:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir'de korona virüs denetimleri sürüyor

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen "Korona virüs denetimleri" konulu genelge kapsamında Gülşehir genelinde geniş kapsamlı denetim yapıldı.
  NEVŞEHİR(MHA) İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen "Korona virüs denetimleri" konulu genelge kapsamında Gülşehir genelinde geniş kapsamlı denetim yapıldı.     İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda Gülşehir ilçe genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetim kapsamında; "Kontrollü Sosyal Hayat" döneminde maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra bütün iş kolları ile yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulup uyulmadığı konusunda denetim gerçekleştirilerek vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye yönelik uygulamalarda icra edildi.     Denetimler sırasında, hijyen, maske, sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edilerek, işletme sahiplerine ve vatandaşlara uyarılarda bulunuldu. "Sağlık için hepimiz için" sloganı ile gerçekleştirilen denetimlere; Gülşehir İlçe Kaymakam Vekili Doğukan Koyuncu, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, daire amirleri ve kolluk kuvvetleri katıldı. 
İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen "Korona virüs denetimleri" konulu genelge kapsamında Gülşehir genelinde geniş kapsamlı denetim yapıldı.

 

NEVŞEHİR(MHA) İçişleri Bakanlığı tarafından 81 il valiliğine gönderilen "Korona virüs denetimleri" konulu genelge kapsamında Gülşehir genelinde geniş kapsamlı denetim yapıldı. 

 

 İçişleri Bakanlığının talimatları doğrultusunda Gülşehir ilçe genelinde eş zamanlı olarak gerçekleştirilen denetim kapsamında; "Kontrollü Sosyal Hayat" döneminde maske kullanımı, sosyal mesafe ve temizlik kurallarının yanı sıra bütün iş kolları ile yaşam alanları için belirlenen tedbirlere uyulup uyulmadığı konusunda denetim gerçekleştirilerek vatandaşlarımızı bilinçlendirmeye yönelik uygulamalarda icra edildi. 

 

 Denetimler sırasında, hijyen, maske, sosyal mesafe kurallarına uyulup uyulmadığı kontrol edilerek, işletme sahiplerine ve vatandaşlara uyarılarda bulunuldu. "Sağlık için hepimiz için" sloganı ile gerçekleştirilen denetimlere; Gülşehir İlçe Kaymakam Vekili Doğukan Koyuncu, Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci, daire amirleri ve kolluk kuvvetleri katıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.