Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de Lavra ve Haşere Üreme Noktaları İlaçlanıyor

BELEDİYELER 14.03.2018 - 14:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir'de Lavra ve Haşere Üreme Noktaları İlaçlanıyor

Gülşehir Belediyesi ilçede haşere ve sineklerin üremesini engellemek için larva noktalarına yönelik ilaçlama çalışmaları devam ediyor.
  Gülşehir Belediyesi olarak ilçe halkımızın daha rahat bir yaşantı sürdürebilmesi için başlatılan yeni dönem larva ilaçlama çalışmaları çöp Konteynırları, öz kanal içleri, kızılırmak kenarları ile küçük ve büyükbaş mandıralarda yapılıyor. Tespit edilen noktalarda ilaçlama çalışmaları kapsamında periyotlar halinde etaplara ayrılarak çalışma yapılıyor. Yaz aylarında sivrisinek, sinek, karasinek ve haşere oluşumun önüne geçmek için ilçe merkezi ve mahallelerde çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde başta çöp merkezleri olmak üzere ULV ilaçlama araçları ile sinek ve haşere oluşumun önüne geçmek için yeşil alanlar, park ve bahçeler, su birikintileri, bataklık, kanallar, fosseptik çukurlar ve mandıralarda etkin bir şekilde ilaçlama yapılıyor.   Kış dönemi, bahar dönemi ve yaz dönemi olarak yılda 3 defa periyodik olarak çalışmaların gerçekleştiğini ifade eden Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Haşerelerin üreme kaynağı olan sulak yerlerin karasinek ve sivrisinek larvalarına karşı ilaçlama faaliyetlerinin yapıldığını vurguladı.  Gülşehir genelinde sineksiz bir yaz geçirmesinin planlandığını belirten Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy;  " İnsanların yaşadıkları yerleri yaşanmaz hale getiren, hastalık etkeni vektörlere karşı etkin mücadele devam ediyor. Belediye olarak halk sağlığını korumak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İlaçlama çalışmalarımız sayesinde sadabad parkımız başta olmak üzere mahalle parkları, çöp konteynırları ve bataklıklar uçkun, larva, karasinek ve sivrisinek gibi haşerelere karşı ilçalanmaya devam ediyor" dedi.
Gülşehir Belediyesi ilçede haşere ve sineklerin üremesini engellemek için larva noktalarına yönelik ilaçlama çalışmaları devam ediyor.

 

Gülşehir Belediyesi olarak ilçe halkımızın daha rahat bir yaşantı sürdürebilmesi için başlatılan yeni dönem larva ilaçlama çalışmaları çöp Konteynırları, öz kanal içleri, kızılırmak kenarları ile küçük ve büyükbaş mandıralarda yapılıyor. Tespit edilen noktalarda ilaçlama çalışmaları kapsamında periyotlar halinde etaplara ayrılarak çalışma yapılıyor. Yaz aylarında sivrisinek, sinek, karasinek ve haşere oluşumun önüne geçmek için ilçe merkezi ve mahallelerde çalışmaları aralıksız devam ediyor. Çalışmalar kapsamında ilçe merkezinde başta çöp merkezleri olmak üzere ULV ilaçlama araçları ile sinek ve haşere oluşumun önüne geçmek için yeşil alanlar, park ve bahçeler, su birikintileri, bataklık, kanallar, fosseptik çukurlar ve mandıralarda etkin bir şekilde ilaçlama yapılıyor.

 

Kış dönemi, bahar dönemi ve yaz dönemi olarak yılda 3 defa periyodik olarak çalışmaların gerçekleştiğini ifade eden Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Haşerelerin üreme kaynağı olan sulak yerlerin karasinek ve sivrisinek larvalarına karşı ilaçlama faaliyetlerinin yapıldığını vurguladı.  Gülşehir genelinde sineksiz bir yaz geçirmesinin planlandığını belirten Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy;  " İnsanların yaşadıkları yerleri yaşanmaz hale getiren, hastalık etkeni vektörlere karşı etkin mücadele devam ediyor. Belediye olarak halk sağlığını korumak için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. İlaçlama çalışmalarımız sayesinde sadabad parkımız başta olmak üzere mahalle parkları, çöp konteynırları ve bataklıklar uçkun, larva, karasinek ve sivrisinek gibi haşerelere karşı ilçalanmaya devam ediyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.