Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’de sanayi esnafına ücretsiz maske

BELEDİYELER 08.04.2020 - 16:08, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir’de sanayi esnafına ücretsiz maske

Gülşehir Belediyesi Korona virüs tedbirleri kapsamında her geçen gün hizmet ağını daha genişletiyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi Korona virüs tedbirleri kapsamında her geçen gün hizmet ağını daha genişletiyor.   Söz konusu tedbirlerden ilçe halkının en minimum şekilde olumsuzluk yaşamasını hedefleyen Gülşehir Belediye Başkanlığı dışarı çıkmak, çalışmak zorunda olan ilçe sakinlerine de her konuda yardımcı olmayı sürdürüyor.   İşyerlerini açmak durumunda olan sanayi esnaflarına ücretsiz maske dağıtımı yapan Gülşehir Belediyesi bu konuda da bir çok yerel yönetime örnek olmaya devam ediyor.
Gülşehir Belediyesi Korona virüs tedbirleri kapsamında her geçen gün hizmet ağını daha genişletiyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediyesi Korona virüs tedbirleri kapsamında her geçen gün hizmet ağını daha genişletiyor.

 

Söz konusu tedbirlerden ilçe halkının en minimum şekilde olumsuzluk yaşamasını hedefleyen Gülşehir Belediye Başkanlığı dışarı çıkmak, çalışmak zorunda olan ilçe sakinlerine de her konuda yardımcı olmayı sürdürüyor.

 

İşyerlerini açmak durumunda olan sanayi esnaflarına ücretsiz maske dağıtımı yapan Gülşehir Belediyesi bu konuda da bir çok yerel yönetime örnek olmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.