Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de Sökülen Parke Taşlar Yeniden Kullanılıyor

İLÇELER 06.03.2018 - 10:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir'de Sökülen Parke Taşlar Yeniden Kullanılıyor

Alt yapı çalışmaları nedeniyle ana caddeler ve mahalle aralarından sökülen kilitli parke taşlar tekrar kullanıyor.
  Gülşehir Belediye kademesinde istiflenen kilitli parke taşlar, bordürler Belediye personelleri tarafından teker teker temizlenip tekrar kullanıma sunuluyor. Temizlenerek istiflenen bu taşlar ilçemizin çeşitli yerlerinde yol ve kaldırım olarak kullanılmasının yanı sıra ihtiyaca göre Okul ve Cami düzenlemelerinde de kullanılıyor.   Başkan Arısoy ,’’Belediye envanterinde kullanılması mümkün olan malzeme ekipman ne varsa sonuna kadar belediyemizce kullanılmaktadır ve kesinlikle israf edilmediğini ifade ederek Geri dönüşümü destekleyen ve israfa hayır diyen bir belediye olarak, tekrar kullanılabilecek malzemelerimizin heba olmasına gönlümüz el vermiyor” dedi.
Alt yapı çalışmaları nedeniyle ana caddeler ve mahalle aralarından sökülen kilitli parke taşlar tekrar kullanıyor.

 

Gülşehir Belediye kademesinde istiflenen kilitli parke taşlar, bordürler Belediye personelleri tarafından teker teker temizlenip tekrar kullanıma sunuluyor. Temizlenerek istiflenen bu taşlar ilçemizin çeşitli yerlerinde yol ve kaldırım olarak kullanılmasının yanı sıra ihtiyaca göre Okul ve Cami düzenlemelerinde de kullanılıyor.

 

Başkan Arısoy ,’’Belediye envanterinde kullanılması mümkün olan malzeme ekipman ne varsa sonuna kadar belediyemizce kullanılmaktadır ve kesinlikle israf edilmediğini ifade ederek Geri dönüşümü destekleyen ve israfa hayır diyen bir belediye olarak, tekrar kullanılabilecek malzemelerimizin heba olmasına gönlümüz el vermiyor” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.