MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de Spor Şura ile İlçe Geleceğe Taşınacak

SPOR 09.02.2017 - 15:14, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir'de Spor Şura ile İlçe Geleceğe Taşınacak

Gülşehir Belediyespor Futbol Kulüp Başkanı Raşit Kılıçkaya, kulübün kuruluşundan bu güne yönetiminde görev alan başkanlarla biraraya geldi.
Gülşehir Belediyespor Futbol Kulüp Başkanı Raşit Kılıçkaya, kulübün kuruluşundan bu güne yönetiminde görev alan başkanlarla biraraya geldi.   Gülşehir Belediyespor kurucusu Mustafa Başar, kulüpte başkanlık görevinde bulunan Kamil Buz ve Can Taşkın ile birlikte toplantı düzenleyen Kılıçkaya, kulübün faaliyeti ve geleceği konusunda istişare etti. Kuruluşundan bu güne önemli önemli başarılar elde edildiğini ve bu başarıların devamının sağlanması için ilçede spor faaliyetleri ile yakından ilgilenenlerin katılımıyla Futbol Şurası kurulması için öneride bulundu. Kuracakları şura üyeleri tarafından kulüple alakalı kararlar almayı ve bu kararları uygulamaya sokarak futbol kulübünün devamlılığının sağlanacağı düşüncesinde olduğunu belirten Kılıçkaya,  şura kurulması konusunda eski yöneticilerden destek istedi. Kulübün isminin değiştirilerek ilçe halkının tamamını kapsayan ve de federasyona uygun bir isim ile değiştirilmesinin kulübün geleceği ile alakalı doğru bir karar olacağına dikkat çeken Kılıçkaya, geçen yıl gurubunda şampiyonluk elde eden ve bu yılda en üst sıralarda başarılı bir sezon geçiren önemli oyuncu kadrosuna sahip futbol kulübünün geleceğini bu günden hazırlamanın doğru bir çalışma olacağını anlattı. Ortaya koyduğu fikir ve düşünceye eski yöneticilerden tam destek alan Kılıçkaya, kısa süre içinde futbol şurası kurmak için çalışma başlatacağını kaydetti.   Kulüpte yöneticilik yapan Ahmet Kerman'ın yoğun programları nedeniyle katılamadığı toplantıda kurucu başkan Mustafa Başer, devamında başkanlık görevi üstlenen ve başarılı çalışmalara imza atan Kamil Buz ve Can Taşkın'a görev süreleri boyunca verdikleri hizmetten dolayı teşekkür eden Kılıçkaya, yöneticilere kulüp renkleri ile hazırlanmış kaşkol, şapka ve eldiven hediye etti.
Gülşehir Belediyespor Futbol Kulüp Başkanı Raşit Kılıçkaya, kulübün kuruluşundan bu güne yönetiminde görev alan başkanlarla biraraya geldi.

Gülşehir Belediyespor Futbol Kulüp Başkanı Raşit Kılıçkaya, kulübün kuruluşundan bu güne yönetiminde görev alan başkanlarla biraraya geldi.

 

Gülşehir Belediyespor kurucusu Mustafa Başar, kulüpte başkanlık görevinde bulunan Kamil Buz ve Can Taşkın ile birlikte toplantı düzenleyen Kılıçkaya, kulübün faaliyeti ve geleceği konusunda istişare etti.



Kuruluşundan bu güne önemli önemli başarılar elde edildiğini ve bu başarıların devamının sağlanması için ilçede spor faaliyetleri ile yakından ilgilenenlerin katılımıyla Futbol Şurası kurulması için öneride bulundu. Kuracakları şura üyeleri tarafından kulüple alakalı kararlar almayı ve bu kararları uygulamaya sokarak futbol kulübünün devamlılığının sağlanacağı düşüncesinde olduğunu belirten Kılıçkaya,  şura kurulması konusunda eski yöneticilerden destek istedi. Kulübün isminin değiştirilerek ilçe halkının tamamını kapsayan ve de federasyona uygun bir isim ile değiştirilmesinin kulübün geleceği ile alakalı doğru bir karar olacağına dikkat çeken Kılıçkaya, geçen yıl gurubunda şampiyonluk elde eden ve bu yılda en üst sıralarda başarılı bir sezon geçiren önemli oyuncu kadrosuna sahip futbol kulübünün geleceğini bu günden hazırlamanın doğru bir çalışma olacağını anlattı.



Ortaya koyduğu fikir ve düşünceye eski yöneticilerden tam destek alan Kılıçkaya, kısa süre içinde futbol şurası kurmak için çalışma başlatacağını kaydetti.

 

Kulüpte yöneticilik yapan Ahmet Kerman'ın yoğun programları nedeniyle katılamadığı toplantıda kurucu başkan Mustafa Başer, devamında başkanlık görevi üstlenen ve başarılı çalışmalara imza atan Kamil Buz ve Can Taşkın'a görev süreleri boyunca verdikleri hizmetten dolayı teşekkür eden Kılıçkaya, yöneticilere kulüp renkleri ile hazırlanmış kaşkol, şapka ve eldiven hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.