Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de TEOG Birincisi Nuran Akcan Oldu

EĞİTİM 01.07.2016 - 21:17, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir'de TEOG Birincisi Nuran Akcan Oldu

25-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sınavı sonuçları dün açıklandı.
25-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sınavı sonuçları dün açıklandı.     Açıklanan sonuçlara göre, Kasım 2015 ve Nisan 2016 tarihlerinde yapılan sınavlarda toplam 240 sorunun 235 ine doğru yanıt veren Nuran Akcan 500 üzerinden 490 puan alarak ailesinin ve öğretmenlerinin gururu oldu. Tercih edeceği okulun Kayseri Fen Lisesi olacağını belirten Nuran Akcan henüz zihninde herhangi bir meslek seçmediğini bu konuyu zamana bıraktığını belirtti.   DİSİPLİNLİ VE DÜZENLİ ÇALIŞMASI BAŞARIYI GETİRDİ.   Karacaşar’ dan TEOG' da birinci çıkmasından dolayı gururlandıklarını ifade eden Okul Müdürü İskender Çiftci, 8. Sınıfa dersi olan bütün öğretmenlerimizle birlikte Eğitim Koçluğu sistemini uyguladık. Öğretmenlerimiz öğrencilerin çalışma konusunda takiplerini ve kılavuzluğunu yaptılar. Programlı ve düzenli ders saatleri öğrencilerimizin tamamına uygulandı. Ancak başarıya giden yolunda öğretmenleriyle çok uyumlu bir çalışma sergileyen Nuran Akcan çalışma azminden programından ve düzenli çalışmasından taviz vermeden çalışarak ilçemizde birincilik unvanına layık oldu. dedi
25-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sınavı sonuçları dün açıklandı.

25-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) sınavı sonuçları dün açıklandı.

 

 

Açıklanan sonuçlara göre, Kasım 2015 ve Nisan 2016 tarihlerinde yapılan sınavlarda toplam 240 sorunun 235 ine doğru yanıt veren Nuran Akcan 500 üzerinden 490 puan alarak ailesinin ve öğretmenlerinin gururu oldu. Tercih edeceği okulun Kayseri Fen Lisesi olacağını belirten Nuran Akcan henüz zihninde herhangi bir meslek seçmediğini bu konuyu zamana bıraktığını belirtti.

 

DİSİPLİNLİ VE DÜZENLİ ÇALIŞMASI BAŞARIYI GETİRDİ.

 

Karacaşar’ dan TEOG' da birinci çıkmasından dolayı gururlandıklarını ifade eden Okul Müdürü İskender Çiftci, 8. Sınıfa dersi olan bütün öğretmenlerimizle birlikte Eğitim Koçluğu sistemini uyguladık. Öğretmenlerimiz öğrencilerin çalışma konusunda takiplerini ve kılavuzluğunu yaptılar. Programlı ve düzenli ders saatleri öğrencilerimizin tamamına uygulandı. Ancak başarıya giden yolunda öğretmenleriyle çok uyumlu bir çalışma sergileyen Nuran Akcan çalışma azminden programından ve düzenli çalışmasından taviz vermeden çalışarak ilçemizde birincilik unvanına layık oldu. dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.