MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’de Tuzköy ve Karacaşar’ın su sorunu çözülüyor

İLÇELER 19.07.2019 - 11:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir’de Tuzköy ve Karacaşar’ın su sorunu çözülüyor

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi döneminde hiçbir yerleşim merkezi üvey evlat muamelesi görmüyor.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi döneminde hiçbir yerleşim merkezi üvey evlat muamelesi görmüyor.  Yaklaşık 3.5 ay önce belediye başkanlığı koltuğuna oturan ve ilk günden itibaren Gülşehir ilçesinin her mahallesine, her sokağına eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Çiftçi, kendisinden önceki dönemde özellikle daha önce belde iken tüzel kişilikleri düşürülerek ilçeye bağlı birer mahalle haline dönüştürülen Tuzköy ve Karacaşar mahallelerine de eşit hizmet götürmenin çabası içerisinde.  Son günlerde Tuzköy mahallesinin içme suyu sorununu çözmek için kolları sıvayan Başkan Fatih Çiftçi ve belediye ekipleri Karacaşar mahallesinin sorunlarını da çözebilmenin yoğun gayretini sarf ediyor. 
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi döneminde hiçbir yerleşim merkezi üvey evlat muamelesi görmüyor.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi döneminde hiçbir yerleşim merkezi üvey evlat muamelesi görmüyor. 

Yaklaşık 3.5 ay önce belediye başkanlığı koltuğuna oturan ve ilk günden itibaren Gülşehir ilçesinin her mahallesine, her sokağına eşit hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Başkan Çiftçi, kendisinden önceki dönemde özellikle daha önce belde iken tüzel kişilikleri düşürülerek ilçeye bağlı birer mahalle haline dönüştürülen Tuzköy ve Karacaşar mahallelerine de eşit hizmet götürmenin çabası içerisinde. 

Son günlerde Tuzköy mahallesinin içme suyu sorununu çözmek için kolları sıvayan Başkan Fatih Çiftçi ve belediye ekipleri Karacaşar mahallesinin sorunlarını da çözebilmenin yoğun gayretini sarf ediyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.