MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'de Uçurtma Şenliği Düzenlendi

İLÇELER 04.04.2017 - 15:54, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir'de Uçurtma Şenliği Düzenlendi

Gülşehir’de Kütüphaneler Haftası nedeniyle uçurtma şenliği düzenlendi.
  Karacaşar İlkokulundaki program kapsamında okul kütüphanesinin açılışı Vali İlhami Aktaş tarafından yapıldı. Kütüphane açılışında etkinliğe katılan öğrencilere uçurtma dağıtılırken en çok kitap okuyan öğrencilere ise Vali İlhami Aktaş, Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından çeşitli hediyeler verildi.   Vali İlhami Aktaş burada yaptığı konuşmada öğrencilerin kütüphaneler haftasını kutlarken öğrencilere bol kitap okumalarını tavsiye etti. Vali Aktaş öğrenciler ile birlikte dağıtılan uçurtmaları da uçururken etkinlik şiir ve çeşitli gösterilerin yapılmasıyla sona erdi. 
Gülşehir’de Kütüphaneler Haftası nedeniyle uçurtma şenliği düzenlendi.

 

Karacaşar İlkokulundaki program kapsamında okul kütüphanesinin açılışı Vali İlhami Aktaş tarafından yapıldı. Kütüphane açılışında etkinliğe katılan öğrencilere uçurtma dağıtılırken en çok kitap okuyan öğrencilere ise Vali İlhami Aktaş, Gülşehir Kaymakamı Çağlar Tekin ve İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından çeşitli hediyeler verildi.

 

Vali İlhami Aktaş burada yaptığı konuşmada öğrencilerin kütüphaneler haftasını kutlarken öğrencilere bol kitap okumalarını tavsiye etti. Vali Aktaş öğrenciler ile birlikte dağıtılan uçurtmaları da uçururken etkinlik şiir ve çeşitli gösterilerin yapılmasıyla sona erdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.