Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir’de üretilen taşlar ilçeyi şekillendiriyor

İLÇELER 26.10.2019 - 08:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir’de üretilen taşlar ilçeyi şekillendiriyor

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin oluşturduğu 13+13 personelden oluşan 2 ayrı ekip, taş fabrikasında üretilen taşlarla Oruç reis ve Erol Ünlüsoy Mahallelerindeki cadde ve sokakları tamamladı.
  Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin oluşturduğu 13+13 personelden oluşan 2 ayrı ekip, taş fabrikasında üretilen taşlarla Oruç reis ve Erol Ünlüsoy Mahallelerindeki cadde ve sokakları tamamladı.   Hafta sonuna kadar Erol Ünlüsoy Mahallesinde bulunan Yaprak, Oymak ve Mevlana Sokaklarındaki az kalan işi tamamladıktan sonra hafta başında Fatih Mahallesindeki cadde ve Sokakları güzelleştirecek.   Çalışma alanında incelemelerde bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, çalışmalar hakkında personelden bilgi aldı.   Oruç Reis Mahallesinde cadde ve sokakların tamamlandığını bildiren Başkan Çiftçi hafta sonu itibari ile Erol Ünlüsoy Mahallesindeki 3 sokaktaki yarım kalan çalışmanın bitirilip her iki ekibin hafta başında Fatih Mahallesindeki cadde ve sokaklarda yapılacak çalışmaya geçeceğini söyledi.   Kilitli parke taş üretim fabrikasında üretilen yaklaşık 10 bin metrekare taş kullandıklarını bildiren Başkan Fatih Çiftçi, belediye bünyesindeki personellerle taş ürettiklerini ve aynı zamanda oluşturdukları 26 kişilik personel kadrosu ile iki farklı alanda üretilen taşlarla sokakları şekillendirdiklerini kaydetti.   Kış girmeden ve yağışlar başlamadan gayretli bir çalışma içinde olduklarını dile getiren Başkan Çiftçi, Erol Ünlüsoy, Oruçreis ve Fatih Mahallelerinde hemen hemen her sokağı kilitli parke taş ile süsleyeceklerinı kaydetti.
Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin oluşturduğu 13+13 personelden oluşan 2 ayrı ekip, taş fabrikasında üretilen taşlarla Oruç reis ve Erol Ünlüsoy Mahallelerindeki cadde ve sokakları tamamladı.

 

Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi’nin oluşturduğu 13+13 personelden oluşan 2 ayrı ekip, taş fabrikasında üretilen taşlarla Oruç reis ve Erol Ünlüsoy Mahallelerindeki cadde ve sokakları tamamladı.

 

Hafta sonuna kadar Erol Ünlüsoy Mahallesinde bulunan Yaprak, Oymak ve Mevlana Sokaklarındaki az kalan işi tamamladıktan sonra hafta başında Fatih Mahallesindeki cadde ve Sokakları güzelleştirecek.

 

Çalışma alanında incelemelerde bulunan Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftçi, çalışmalar hakkında personelden bilgi aldı.

 

Oruç Reis Mahallesinde cadde ve sokakların tamamlandığını bildiren Başkan Çiftçi hafta sonu itibari ile Erol Ünlüsoy Mahallesindeki 3 sokaktaki yarım kalan çalışmanın bitirilip her iki ekibin hafta başında Fatih Mahallesindeki cadde ve sokaklarda yapılacak çalışmaya geçeceğini söyledi.

 

Kilitli parke taş üretim fabrikasında üretilen yaklaşık 10 bin metrekare taş kullandıklarını bildiren Başkan Fatih Çiftçi, belediye bünyesindeki personellerle taş ürettiklerini ve aynı zamanda oluşturdukları 26 kişilik personel kadrosu ile iki farklı alanda üretilen taşlarla sokakları şekillendirdiklerini kaydetti.

 

Kış girmeden ve yağışlar başlamadan gayretli bir çalışma içinde olduklarını dile getiren Başkan Çiftçi, Erol Ünlüsoy, Oruçreis ve Fatih Mahallelerinde hemen hemen her sokağı kilitli parke taş ile süsleyeceklerinı kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.