MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir'e yeni belediye binası

BELEDİYELER 16.09.2020 - 12:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir'e yeni belediye binası

Av. Fatih Çiftçi başkanlığındaki Gülşehir belediyesi hedef büyüttü.
  NEVŞEHİR(MHA) Av. Fatih Çiftçi başkanlığındaki Gülşehir belediyesi hedef büyüttü.     Önümüzdeki günlerde yeni belediye ve kademe binası için kolları sıvayan Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi, Kızılırmak rekreasyon projesinin yanında millet bahçesi ve Sadabad parkındaki kanal çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.     Çiftçi, "İman varsa imkan vardır dedik. Tüm maddi sıkıntılara rağmen, Allah var gam yok. Kızılırmak rekreasyon projemiz, Yeni belediye binası, Yeni kademe binası, Millet Bahçesi ve Sadabad parkı kanal çalışmaları bir ay içerisinde hepsinin temelini atacağız.Hayırlı olsun ilçemize" paylaşımında bulundu.  
Av. Fatih Çiftçi başkanlığındaki Gülşehir belediyesi hedef büyüttü.

 

NEVŞEHİR(MHA) Av. Fatih Çiftçi başkanlığındaki Gülşehir belediyesi hedef büyüttü.  

 

Önümüzdeki günlerde yeni belediye ve kademe binası için kolları sıvayan Gülşehir Belediye Başkanı Çiftçi, Kızılırmak rekreasyon projesinin yanında millet bahçesi ve Sadabad parkındaki kanal çalışmalarının da en kısa sürede tamamlanacağını belirtti.  

 

Çiftçi, "İman varsa imkan vardır dedik. Tüm maddi sıkıntılara rağmen, Allah var gam yok. Kızılırmak rekreasyon projemiz, Yeni belediye binası, Yeni kademe binası, Millet Bahçesi ve Sadabad parkı kanal çalışmaları bir ay içerisinde hepsinin temelini atacağız.Hayırlı olsun ilçemize" paylaşımında bulundu.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.