Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Kaymakamına Veda Yemeği Verildi

İLÇELER 16.12.2016 - 09:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Kaymakamına Veda Yemeği Verildi

Gülşehir Kaymakamı iken Çankırı Yapraklı'ya atanan Murat Ertekin için veda yemeği verildi.
Gülşehir Kaymakamı iken Çankırı Yapraklı'ya atanan Murat Ertekin için veda yemeği verildi.   Murat Ertekin için veda yemeği, 14 Aralık 2016 Çarşamba günü Kapadokya Kartal Otelde düzenlendi.    Veda yemeğine Belediye Başkanı, il genel meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, resmi kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mesleki kuruluşların temsilcileri, siyasi parti temsilcileri katıldılar.    Yemekten sonra katılımcılar tarafından hediyeleri takdim edilen Murat Ertekin, yaptığı veda konuşmasında, "Gülşehir'e gelmeden önceki duygularının olumlu yönde olduğunu, ilçede görev yaptığı süre boyunca bu duygularının artarak devam ettiğini, çalışma arkadaşlarından ve ilçe halkından memnun olduğunu ve burada çalışmaktan keyif aldığını" dile getirerek, herkese teşekkürlerini iletti ve herkesle tek tek vedalaştı.   Kaymakamlıkça istenilen 40 TL Veda yemeği ücretine tepki gösterenler yemeğe katılmadı.  
Gülşehir Kaymakamı iken Çankırı Yapraklı'ya atanan Murat Ertekin için veda yemeği verildi.

Gülşehir Kaymakamı iken Çankırı Yapraklı'ya atanan Murat Ertekin için veda yemeği verildi.

 

Murat Ertekin için veda yemeği, 14 Aralık 2016 Çarşamba günü Kapadokya Kartal Otelde düzenlendi. 

 

Veda yemeğine Belediye Başkanı, il genel meclis üyeleri, mahalle ve köy muhtarları, resmi kurum amirleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, mesleki kuruluşların temsilcileri, siyasi parti temsilcileri katıldılar. 

 

Yemekten sonra katılımcılar tarafından hediyeleri takdim edilen Murat Ertekin, yaptığı veda konuşmasında, "Gülşehir'e gelmeden önceki duygularının olumlu yönde olduğunu, ilçede görev yaptığı süre boyunca bu duygularının artarak devam ettiğini, çalışma arkadaşlarından ve ilçe halkından memnun olduğunu ve burada çalışmaktan keyif aldığını" dile getirerek, herkese teşekkürlerini iletti ve herkesle tek tek vedalaştı.

 

Kaymakamlıkça istenilen 40 TL Veda yemeği ücretine tepki gösterenler yemeğe katılmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.