Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir Kepez Mevkiine Yazılan Yazı İlgi Görüyor

İLÇELER 18.10.2016 - 21:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir Kepez Mevkiine Yazılan Yazı İlgi Görüyor

Gülşehir Belediyesi Park Bahçe Ekiplerinin kepez mevkinde çalışmaları gören vatandaşlar orada neler oluyor diye merak ederlerken iş bitimi yapılan şey ortaya çıktı.
Gülşehir Belediyesi Park Bahçe Ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından beğeni ve takdir toplarken, Gülşehir Kepez mevkiine bir haftadır ne yapılıyor merakı işin yapımı sonucu ortadan kalktı.     Gülşehir Cumhuriyet mahallesi kepez mevkinde çalışmalarını tamamlayan Gülşehir Belediyesi ekipleri ilçenin Nevşehir girişlerinden gözükebilecek şekilde 28 metre uzunluğunda 3.50 cm eninde GÜLŞEHİR yazısı yazdı.     Gülşehir yazının çevresinde yapılacak olan peyzaj çalışması, mevsimlik çiçek ve güllerin açmasıyla güzel bir görselliğe bürünecek öğrenildi.      
Gülşehir Belediyesi Park Bahçe Ekiplerinin kepez mevkinde çalışmaları gören vatandaşlar orada neler oluyor diye merak ederlerken iş bitimi yapılan şey ortaya çıktı.

Gülşehir Belediyesi Park Bahçe Ekipleri tarafından yürütülen çalışmalar vatandaşlar tarafından beğeni ve takdir toplarken, Gülşehir Kepez mevkiine bir haftadır ne yapılıyor merakı işin yapımı sonucu ortadan kalktı.

 

 

Gülşehir Cumhuriyet mahallesi kepez mevkinde çalışmalarını tamamlayan Gülşehir Belediyesi ekipleri ilçenin Nevşehir girişlerinden gözükebilecek şekilde 28 metre uzunluğunda 3.50 cm eninde GÜLŞEHİR yazısı yazdı.

 

 

Gülşehir yazının çevresinde yapılacak olan peyzaj çalışması, mevsimlik çiçek ve güllerin açmasıyla güzel bir görselliğe bürünecek öğrenildi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.