Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir MHP Seçimlerinde Neler Oluyor

SİYASET 25.04.2017 - 18:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir MHP Seçimlerinde Neler Oluyor

Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi 26.04.2017 Çarşamba günü ilçe kongresi ile seçimlere gidiyor.
Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi 26.04.2017 Çarşamba günü ilçe kongresi ile seçimlere gidiyor.   Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi eski ilçe başkanı Abdullah Ergen , MHP Genel Merkezine dava açarak Devlet Bahçeli'nin muhaliflerine destek vermişti. davalarda sonuç alınamaması sonrası MHP Genel Merkezi Abdullah Ergen'i görevden alarak yerine 2017 yılı Ocak ayı içerinde Tekin Uğurlu'yu atadı.    Nevşehir ilçelerinde kongrelerine devam eden MHP Gülşehir ilçesinde de yarın kongre yapacak. MHP İlçe Binasında gerçekleşecek olan kongrede atanan başkan Tekin Uğurlu yeni bir yönetim ile aday oldu.    Edinilen bilgiye ve iddiaya göre ; Muhalif kesim karşı aday olarak arayış içine girdi. Gülşehir Belediyesinde akşam saatlerinde toplanan muhalif kesim aday konusunda ilçe esnafı Güray Çevirme'yi ikna ederek karşı aday olarak çıkarttı.    MHP Nevşehir il Başkanlığının Gülşehir ilçesinde kopmaların, parçalanmaların olmaması birliğin sağlanması için tüm çabalarına rağmen özellikle Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy , eski muhalif ilçe yönetimi ve yeni aday bu teklife sıcak bakmazken  4 koldan kimi delegeyi tehdit kimi delegeyi ise para teklif ederek ya seçime gelme yada bize oy kullan şeklinde çaıştıkları iddia edildi.    Gülşehir ilçesinde esnaf olan bir delegeye ise ruhsatını gerekirse iptal ederiz oy kullanma diye kimin tehdit ettiği merak konusu oldu.    Gülşehir Belediye Başkanı ilçede doğalgaz, alt yapı konusunda meşkul olması gerekirken neden Gülşehir MHP İlçe Başkanlığı seçimine müdahil oluyor. Bu konuda açıklama yapcak mı ?    GÜLŞEHİR BELEDİYESİNE YENİDEN ARISOY ADAY MI ?  3 yıldır MHP'yi ağzına dahi almayıp ben partili belediye başkanı değilim diyen Vahdi Arısoy neden birden MHP'ye sarıldı. Yeniden aday olmayacağını belirten başkan zaten aday olsada kazanamaz diyen kişileri inat ben adayım ve Gülşehir ilçesinde seçime gireceğim korkmuyorum. Kazanacağımdan da eminim aday olmayacağım doğru değil bunlar dedikodu mu demek istiyor ?    Gülşehir ilçesinde çalışmalarında çok memnun olunan Arısoy , Belediye seçimlerinde adaylık konusunda açıklamada bulunacak mı ?  Yeniden aday mı ?    MHP'li delegelere Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy adına para teklif edenler kimler ?    MHP İlçe seçimlerine bu kadar müdahil olmasını seçimi demokratik ortamda yapılmasına engel olanlar kimler ?    Tüm bu olaylar konusunda Vahdi Arısoy'un haberi yoksa kim yada kimler Arısoy'un adını kullanıyor ? 
Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi 26.04.2017 Çarşamba günü ilçe kongresi ile seçimlere gidiyor.

Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi 26.04.2017 Çarşamba günü ilçe kongresi ile seçimlere gidiyor.

 

Gülşehir Milliyetçi Hareket Partisi eski ilçe başkanı Abdullah Ergen , MHP Genel Merkezine dava açarak Devlet Bahçeli'nin muhaliflerine destek vermişti. davalarda sonuç alınamaması sonrası MHP Genel Merkezi Abdullah Ergen'i görevden alarak yerine 2017 yılı Ocak ayı içerinde Tekin Uğurlu'yu atadı. 

 

Nevşehir ilçelerinde kongrelerine devam eden MHP Gülşehir ilçesinde de yarın kongre yapacak. MHP İlçe Binasında gerçekleşecek olan kongrede atanan başkan Tekin Uğurlu yeni bir yönetim ile aday oldu. 

 

Edinilen bilgiye ve iddiaya göre ; Muhalif kesim karşı aday olarak arayış içine girdi. Gülşehir Belediyesinde akşam saatlerinde toplanan muhalif kesim aday konusunda ilçe esnafı Güray Çevirme'yi ikna ederek karşı aday olarak çıkarttı. 

 

MHP Nevşehir il Başkanlığının Gülşehir ilçesinde kopmaların, parçalanmaların olmaması birliğin sağlanması için tüm çabalarına rağmen özellikle Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy , eski muhalif ilçe yönetimi ve yeni aday bu teklife sıcak bakmazken  4 koldan kimi delegeyi tehdit kimi delegeyi ise para teklif ederek ya seçime gelme yada bize oy kullan şeklinde çaıştıkları iddia edildi. 

 

Gülşehir ilçesinde esnaf olan bir delegeye ise ruhsatını gerekirse iptal ederiz oy kullanma diye kimin tehdit ettiği merak konusu oldu. 

 

Gülşehir Belediye Başkanı ilçede doğalgaz, alt yapı konusunda meşkul olması gerekirken neden Gülşehir MHP İlçe Başkanlığı seçimine müdahil oluyor. Bu konuda açıklama yapcak mı ? 

 

GÜLŞEHİR BELEDİYESİNE YENİDEN ARISOY ADAY MI ? 

3 yıldır MHP'yi ağzına dahi almayıp ben partili belediye başkanı değilim diyen Vahdi Arısoy neden birden MHP'ye sarıldı. Yeniden aday olmayacağını belirten başkan zaten aday olsada kazanamaz diyen kişileri inat ben adayım ve Gülşehir ilçesinde seçime gireceğim korkmuyorum. Kazanacağımdan da eminim aday olmayacağım doğru değil bunlar dedikodu mu demek istiyor ? 

 

Gülşehir ilçesinde çalışmalarında çok memnun olunan Arısoy , Belediye seçimlerinde adaylık konusunda açıklamada bulunacak mı ?  Yeniden aday mı ? 

 

MHP'li delegelere Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy adına para teklif edenler kimler ? 

 

MHP İlçe seçimlerine bu kadar müdahil olmasını seçimi demokratik ortamda yapılmasına engel olanlar kimler ? 

 

Tüm bu olaylar konusunda Vahdi Arısoy'un haberi yoksa kim yada kimler Arısoy'un adını kullanıyor ? 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.