Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir MHP Yeni Yönetim İlk Toplantısını Yaptı

İLÇELER 04.01.2017 - 18:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir MHP Yeni Yönetim İlk Toplantısını Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Gülşehir ilçe teşkilatının fesih edilmesi sonrası göreve atanan yeni Gülşehir İlçe Başkanı Tekin Uğurlu ve yönetimi ilk toplantısını bu gün yaptı.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Gülşehir ilçe teşkilatının fesih edilmesi sonrası göreve atanan yeni Gülşehir İlçe Başkanı Tekin Uğurlu ve yönetimi ilk toplantısını bu gün yaptı.   Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Gülşehir ilçe teşkilatının fesih edilmesi sonrası göreve atanan yeni İlçe Başkanı emekli öğretmen Tekin Uğurlu ve yönetimi ilk toplantısını İl Başkanı İlhan Kaya'nın da katıldığı bir toplantıyla gerçekleştirdi. Saat 12:30 Gülşehir'deki Parti binasında Basına açık gerçekleştirilen toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanı Tekin Uğurlu ve yönetiminin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya. Genel Sekreter Soner Erkan Dündar ve Basın mensupları katıldı.   Toplantının açılış konuşmasını yapan yeni Başkan Tekin Uğurlu; Öncelikle Genel Başkanımız sn Devlet Bahçeli'ye bu kutlu görevi bana layık görmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Zor ama kutlu bir görevin kendilerine teslim edildiğini bu kutlu bildikleri vazife için ellerini taşın altına koyacaklarını ifade ederek; MHP ilçe teşkilatı olarak çalışmalara şimdiden başladıklarını, gerek ben gerek yönetimim el birliği ile verilen görevi layıkıyla yapacağız. Bundan önce partimizin bayrağını göklere çeken daha önceki Başkan Abdullah Ergen ve yönetimi ile partililerimize teşekkür ederim. İnşallah Gülşehir ilçesinde ve Türkiye genelinde bayrağımızın göklerde dalgalanmasını sağlamak için elimizden geleni yapacağız. dedi.   Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi. Öncelikle bizleri kırmayıp bu ilk toplantıya iştirak eden Başkanımız Tekin Uğurlu'ya yönetim kurulu üyelerimize ve Basın Mensuplarına teşekkür ediyorum. Genel merkezimizin takdiri ile İlçe Başkanlığına Tekin Uğurlu atanmıştır yeni Başkanımız Tekin Ugurlu ve yönetimine bu kutlu görevlerinde başarılar diliyorum kendilerine emanet edilen bu görevi gerek kendisi gerekse yönetimi ile el ele layıkıyla yapacaklarına inanıyorum. ayrıca bu güne kadar görevi yürütmekte olan ve partimize uzun yıllardır emeği geçen Abdullah Ergen'e de teşekkür ediyorum. ''dedi.      
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Gülşehir ilçe teşkilatının fesih edilmesi sonrası göreve atanan yeni Gülşehir İlçe Başkanı Tekin Uğurlu ve yönetimi ilk toplantısını bu gün yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Gülşehir ilçe teşkilatının fesih edilmesi sonrası göreve atanan yeni Gülşehir İlçe Başkanı Tekin Uğurlu ve yönetimi ilk toplantısını bu gün yaptı.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından Gülşehir ilçe teşkilatının fesih edilmesi sonrası göreve atanan yeni İlçe Başkanı emekli öğretmen Tekin Uğurlu ve yönetimi ilk toplantısını İl Başkanı İlhan Kaya'nın da katıldığı bir toplantıyla gerçekleştirdi.

Saat 12:30 Gülşehir'deki Parti binasında Basına açık gerçekleştirilen toplantıya Milliyetçi Hareket Partisi Gülşehir İlçe Başkanı Tekin Uğurlu ve yönetiminin yanı sıra Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya. Genel Sekreter Soner Erkan Dündar ve Basın mensupları katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan yeni Başkan Tekin Uğurlu; Öncelikle Genel Başkanımız sn Devlet Bahçeli'ye bu kutlu görevi bana layık görmesinden dolayı teşekkür ediyorum. Zor ama kutlu bir görevin kendilerine teslim edildiğini bu kutlu bildikleri vazife için ellerini taşın altına koyacaklarını ifade ederek; MHP ilçe teşkilatı olarak çalışmalara şimdiden başladıklarını, gerek ben gerek yönetimim el birliği ile verilen görevi layıkıyla yapacağız. Bundan önce partimizin bayrağını göklere çeken daha önceki Başkan Abdullah Ergen ve yönetimi ile partililerimize teşekkür ederim. İnşallah Gülşehir ilçesinde ve Türkiye genelinde bayrağımızın göklerde dalgalanmasını sağlamak için elimizden geleni yapacağız. dedi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi.

Öncelikle bizleri kırmayıp bu ilk toplantıya iştirak eden Başkanımız Tekin Uğurlu'ya yönetim kurulu üyelerimize ve Basın Mensuplarına teşekkür ediyorum. Genel merkezimizin takdiri ile İlçe Başkanlığına Tekin Uğurlu atanmıştır yeni Başkanımız Tekin Ugurlu ve yönetimine bu kutlu görevlerinde başarılar diliyorum kendilerine emanet edilen bu görevi gerek kendisi gerekse yönetimi ile el ele layıkıyla yapacaklarına inanıyorum. ayrıca bu güne kadar görevi yürütmekte olan ve partimize uzun yıllardır emeği geçen Abdullah Ergen'e de teşekkür ediyorum. ''dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.