Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir pazarında 65 yaş üstü denetimi

İLÇELER 28.08.2020 - 12:31, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Gülşehir pazarında 65 yaş üstü denetimi

Gülşehir ilçesinde kurulan pazar yerinde salgın tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşların pazar alanına girip girmedikleri denetlendi.
  NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinde kurulan pazar yerinde salgın tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşların pazar alanına girip girmedikleri denetlendi.     Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararlar doğrultusunda, 65 yaş ve üstü vatandaşların Pazar yerine giriş çıkışlarını yasaklanması nedeniyle yapılan denetimlere ilçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz ve Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci'de katıldı.    Genel itibariyle alınan karar uyulduğu gözlemlendi.  
Gülşehir ilçesinde kurulan pazar yerinde salgın tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşların pazar alanına girip girmedikleri denetlendi.

 

NEVŞEHİR(MHA) Gülşehir ilçesinde kurulan pazar yerinde salgın tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üzeri vatandaşların pazar alanına girip girmedikleri denetlendi.  

 

Korona virüs tedbirleri kapsamında alınan yeni kararlar doğrultusunda, 65 yaş ve üstü vatandaşların Pazar yerine giriş çıkışlarını yasaklanması nedeniyle yapılan denetimlere ilçe Kaymakamı Ahmet Kavanoz ve Gülşehir Belediye Başkanı Fatih Çiftci'de katıldı. 

 

Genel itibariyle alınan karar uyulduğu gözlemlendi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.