Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir TOKİ Anahtar Teslim Tarihi Açıklandı

İLÇELER 18.10.2016 - 19:36, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir TOKİ Anahtar Teslim Tarihi Açıklandı

Gülşehir TOKİ Anahtar teslim tarihi belli oldu
Gülşehir TOKİ Anahtar teslim tarihi belli oldu    İşte TOKİ konusunda Mutlu Son ; 24 EKİM’DE TOKİ HAK SAHİPLERİNE ANAHTARLAR TESLİM EDİLİYOR.        Lale Haber ve Gülşehirde yayın hayatını sürdüren Mantarkayapost Haber Merkezinin imtiyaz sahibi olan Can Taşkın'ın Nevşehir ilinde AK Parti İl Teşkilatı ve AK Parti milletvekilleri ile yaptığı görüşmeler sonucu Gülşehir TOKİ Hak Sahiplerinin durumlarını dile getirdi. Onları durumun vahimliğini  anlattı. Nevşehir milletvekilleri Ebubekir Gizligider , Murat Göktürk ve Mustafa Açıkgöz'e Gülşehir TOKİ hakkında bilgiler verildi.      Tüm bu bilgiler sonrası, Nevşehir Milletvekilimiz Ebubekir Gizligider ile haber sitemiz sahibi telefon görüşmesi sonucu aldığı bilgiler sonrası 5 yıldır bir takım talihsizlikler yaşayan Gülşehir TOKİ'nin hak sahiplerine 24 Ekim günü anahtarlarının teslim edileceği öğrenildi.     
Gülşehir TOKİ Anahtar teslim tarihi belli oldu

Gülşehir TOKİ Anahtar teslim tarihi belli oldu 

 

İşte TOKİ konusunda Mutlu Son ; 24 EKİM’DE TOKİ HAK SAHİPLERİNE ANAHTARLAR TESLİM EDİLİYOR. 

 

 

 

Lale Haber ve Gülşehirde yayın hayatını sürdüren Mantarkayapost Haber Merkezinin imtiyaz sahibi olan Can Taşkın'ın Nevşehir ilinde AK Parti İl Teşkilatı ve AK Parti milletvekilleri ile yaptığı görüşmeler sonucu Gülşehir TOKİ Hak Sahiplerinin durumlarını dile getirdi. Onları durumun vahimliğini  anlattı. Nevşehir milletvekilleri Ebubekir Gizligider , Murat Göktürk ve Mustafa Açıkgöz'e Gülşehir TOKİ hakkında bilgiler verildi. 

 

 

Tüm bu bilgiler sonrası, Nevşehir Milletvekilimiz Ebubekir Gizligider ile haber sitemiz sahibi telefon görüşmesi sonucu aldığı bilgiler sonrası 5 yıldır bir takım talihsizlikler yaşayan Gülşehir TOKİ'nin hak sahiplerine 24 Ekim günü anahtarlarının teslim edileceği öğrenildi. 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.