Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir TOKİ'de Bekleyiş Sürüyor

İLÇELER 20.09.2016 - 09:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir TOKİ'de Bekleyiş Sürüyor

Gülşehir Toplu Konut Projesinde yer alan konutların Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri dün yapılmaya başlandı.
Gülşehir Toplu Konut  Projesinde  yer  alan konutların  Gayrimenkul  Satış  Sözleşmesi imzalama işlemleri dün yapılmaya başlandı.      Gülşehir Toplu Konut  Projesinde  yer  alan konutların  Gayrimenkul  Satış  Sözleşmesi imzalama işlemleri, 19 Eylül  – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası  A.Ş.  Nevşehir  Gülşehir Şubesinde  gerçekleşmeye devam ediyor.     Hak  sahiplerine ise geçiken bu teslim işinden bir hayli huzursuz durumda nerdeyse 6 yılına giren TOKİ’de bir çok aksilikler sonucu teslim süreci uzamıştı.     TOKİ hak sahibi olup TOKİ yerleşmeyi planlayan vatandaşlar ise haber sitemize yaptıkları açıklamada, Bu yılda TOKİ bizi perişan edecek diye veryansın ederken zaten geçen senelerde ev sahibi olacağız diye sevinerek bir umutla beklerken TOKİ deki evlerimizi o zamanlarda verdiğimiz kiralara TOKİ evinin taksitlerini öderdik. Ayrıca bu yılda kış şartları malum olunca TOKİ ye çıkacağız diye kömür almadık, kışlık hazırlık yapamadıklarını evlerinin toplu bir şekilde beklemesi sonucu oturdukları evde de  rahat bir yaşantı süremediklerini ve komşularına ile ev sahiplerine açıklama yapmakdan bıktıklarını belirttiler.       Gülşehir TOKİ Ne Zaman Teslim Olacak ?   Gülşehir Toki , hak sahiplerini beklerken evrak işlemlerinin yavaş işlemesi sonucu biraz daha gecikecek gibi görünüyor.  30 Eylül 2016 tarihinde sözleşme imzalanması sonucu ilerleyen günlerde ev tesliminin yapılacağı  belirtiliyor. 
Gülşehir Toplu Konut Projesinde yer alan konutların Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalama işlemleri dün yapılmaya başlandı.

Gülşehir Toplu Konut  Projesinde  yer  alan konutların  Gayrimenkul  Satış  Sözleşmesi imzalama işlemleri dün yapılmaya başlandı. 

 

 

Gülşehir Toplu Konut  Projesinde  yer  alan konutların  Gayrimenkul  Satış  Sözleşmesi imzalama işlemleri, 19 Eylül  – 30 Eylül 2016 tarihleri arasında T.C. Ziraat Bankası  A.Ş.  Nevşehir  Gülşehir Şubesinde  gerçekleşmeye devam ediyor.

 

 

Hak  sahiplerine ise geçiken bu teslim işinden bir hayli huzursuz durumda nerdeyse 6 yılına giren TOKİ’de bir çok aksilikler sonucu teslim süreci uzamıştı.

 

 

TOKİ hak sahibi olup TOKİ yerleşmeyi planlayan vatandaşlar ise haber sitemize yaptıkları açıklamada, Bu yılda TOKİ bizi perişan edecek diye veryansın ederken zaten geçen senelerde ev sahibi olacağız diye sevinerek bir umutla beklerken TOKİ deki evlerimizi o zamanlarda verdiğimiz kiralara TOKİ evinin taksitlerini öderdik. Ayrıca bu yılda kış şartları malum olunca TOKİ ye çıkacağız diye kömür almadık, kışlık hazırlık yapamadıklarını evlerinin toplu bir şekilde beklemesi sonucu oturdukları evde de  rahat bir yaşantı süremediklerini ve komşularına ile ev sahiplerine açıklama yapmakdan bıktıklarını belirttiler.

 

 

 

Gülşehir TOKİ Ne Zaman Teslim Olacak ?

 

Gülşehir Toki , hak sahiplerini beklerken evrak işlemlerinin yavaş işlemesi sonucu biraz daha gecikecek gibi görünüyor.  30 Eylül 2016 tarihinde sözleşme imzalanması sonucu ilerleyen günlerde ev tesliminin yapılacağı  belirtiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.