Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir TOKİ'de Kura Heyecanı Yaşandı

İLÇELER 12.08.2016 - 14:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir TOKİ'de Kura Heyecanı Yaşandı

İlk Kura Fehmi Çİftcibaşı oldu ve kurada Toki B1 3 Blok çıktı
AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin , Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir eski belediye başkanı Mustafa Dursun ve diğer siyasetçiler ile hak sahipleri , Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan Gülşehir TOKİ konutları için Gülşehir Belinay Düğün Salonunda Noter huzurundaki TOKİ konut belirleme kura çekilişi noter huzurunda yapıldı.         İlk Kura Fehmi Çİftcibaşı oldu ve kurada Toki B1 3 Blok çıktı              Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan Gülşehir TOKİ konutları için Gülşehir Belinay Düğün Salonunda Noter huzurunda TOKİ konut belirleme kura töreninde konuşan Mustafa Açıkgöz “ Gülşehirli hemşerilerimiz her zaman olduğu gibi her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Modern konutlarımız TOKİ tarafından yapılarak bugün hak sahiplerini kura ile belirliyoruz. 15 yıldır AK Parti iktidarı olarak ülkemizin her bölgesinde konutlar inşa ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Her kesimin kolaylıkla ödeyebildiği ve her bütçeye uygun nezih konutları yapmanın onurunu yaşıyoruz. Gülşehir’ e yakışan gül gibi TOKİ konutlarımız hayırlı olsun.” dedi.             TOKİ’nin Gülşehir’ de yaptırdığı konutlar için gerçekleştirilen çekilişte, ev almaya hak kazananların sevinçleri gözlerden kaçmadı.         Gülşehir Nevşehir kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandığında www.lalehaber.com ’da yer alacak.    
İlk Kura Fehmi Çİftcibaşı oldu ve kurada Toki B1 3 Blok çıktı

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin , Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir eski belediye başkanı Mustafa Dursun ve diğer siyasetçiler ile hak sahipleri , Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan Gülşehir TOKİ konutları için Gülşehir Belinay Düğün Salonunda Noter huzurundaki TOKİ konut belirleme kura çekilişi noter huzurunda yapıldı.  

 

 

 

İlk Kura Fehmi Çİftcibaşı oldu ve kurada Toki B1 3 Blok çıktı       

 

 

 

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan Gülşehir TOKİ konutları için Gülşehir Belinay Düğün Salonunda Noter huzurunda TOKİ konut belirleme kura töreninde konuşan Mustafa Açıkgöz “ Gülşehirli hemşerilerimiz her zaman olduğu gibi her şeyin en iyisine en güzeline layıktır. Modern konutlarımız TOKİ tarafından yapılarak bugün hak sahiplerini kura ile belirliyoruz. 15 yıldır AK Parti iktidarı olarak ülkemizin her bölgesinde konutlar inşa ettik ve etmeye de devam ediyoruz. Her kesimin kolaylıkla ödeyebildiği ve her bütçeye uygun nezih konutları yapmanın onurunu yaşıyoruz. Gülşehir’ e yakışan gül gibi TOKİ konutlarımız hayırlı olsun.” dedi.      

 

 

 

TOKİ’nin Gülşehir’ de yaptırdığı konutlar için gerçekleştirilen çekilişte, ev almaya hak kazananların sevinçleri gözlerden kaçmadı.  

 

 

 

Gülşehir Nevşehir kura sonuç listesi henüz açıklanmadı. Sonuçlar açıklandığında www.lalehaber.com ’da yer alacak.  
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.