Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Gülşehir TOKİ'de Yetkililer Sınıfta Kaldı

İLÇELER 22.09.2016 - 17:39, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Gülşehir TOKİ'de Yetkililer Sınıfta Kaldı

Nevşehir Gülşehir İlçesi Kızılırmak mevkinde yapılan TOKİ Evleri çekilişten 15 gün sonra teslim edileceği söylenirken sözleşme imzalaması devam eden evlerde başka bir sorun daha çıktı.
Nevşehir Gülşehir İlçesi Kızılırmak mevkinde yapılan TOKİ Evleri çekilişten 15 gün sonra teslim edileceği söylenirken sözleşme imzalaması devam eden evlerde başka bir sorun daha çıktı. Dile kolay 5 yıl oldu. Millet 1000 ev yapıp teslim etti 300 evi yapıp teslim edemediler.        TOKİ HAK SAHİPLERİNE KÖTÜ HABER     Yılan hikayesine dönen Gülşehir Toki konutlarının halen bitirilip teslim edilmemesi hak sahiplerinin tepkilerine yol açıyor.     Peki bu sorun Nedir ? Lale Haber Merkezi olarak Gülşehir ilçesinde seçilen , atanan veya asil görevi olanlardan daha çok ilgilendiğimiz Gülşehir TOKİ’lerde bu seferde elektrik sorunu patlak verdi.     Lale Haber Merkezi olarak yaptığımız araştırma sonucu ;     Gülşehir Tokisindeki Elektrik Sorunu ve Çözümü Öğrenildi.     1. Toki'nin Yerindeki Trafo önce Medaş'a Devir Olacak   2. Toki Müteahhiti Belediye'ye Trafo Yeriyle İlgili Evrakları Teslim Edecek.   3. Gülşehir Belediyesi Trafo Yeriyle İlgili İmar Çalışması Yapacak.       Öğrendiğimize göre ; Bu İşlemler 2-3 Aylık bir süreyi bulacaktır. Toki Hak Sahiplerine Duyurulur.     Lale Haber Merkezi Olarak  koltuk sevdalısı olan ve biz bu ilçe için çalışırken daha doğrusu işimizi yaparken bizi eleştirenler buyurun TOKİ Hak sahiplerine sahip çıkın oy zamanı gelince kapısını çaldığınız halkı 5 yıl beklettiğiz bu vatandaş kışın ne yapacak daha hazırlık bile yapmadılar….   Lalehaber olarak TOKİ 6 ay sonra teslim mi olacak haberine yalan haber diyenler buyursun Hak sahiplerine evlerini Ekim ayında teslim etsin bizde onları tebrik etmesini biliriz  Çünkü sizlerden daha erdemliyiz biz.        
Nevşehir Gülşehir İlçesi Kızılırmak mevkinde yapılan TOKİ Evleri çekilişten 15 gün sonra teslim edileceği söylenirken sözleşme imzalaması devam eden evlerde başka bir sorun daha çıktı.

Nevşehir Gülşehir İlçesi Kızılırmak mevkinde yapılan TOKİ Evleri çekilişten 15 gün sonra teslim edileceği söylenirken sözleşme imzalaması devam eden evlerde başka bir sorun daha çıktı. Dile kolay 5 yıl oldu. Millet 1000 ev yapıp teslim etti 300 evi yapıp teslim edemediler. 

 

 

 

TOKİ HAK SAHİPLERİNE KÖTÜ HABER

 

 

Yılan hikayesine dönen Gülşehir Toki konutlarının halen bitirilip teslim edilmemesi hak sahiplerinin tepkilerine yol açıyor.

 

 

Peki bu sorun Nedir ? Lale Haber Merkezi olarak Gülşehir ilçesinde seçilen , atanan veya asil görevi olanlardan daha çok ilgilendiğimiz Gülşehir TOKİ’lerde bu seferde elektrik sorunu patlak verdi.

 

 

Lale Haber Merkezi olarak yaptığımız araştırma sonucu ;

 

 

Gülşehir Tokisindeki Elektrik Sorunu ve Çözümü Öğrenildi.

 

 

1. Toki'nin Yerindeki Trafo önce Medaş'a Devir Olacak

 

2. Toki Müteahhiti Belediye'ye Trafo Yeriyle İlgili Evrakları Teslim Edecek.

 

3. Gülşehir Belediyesi Trafo Yeriyle İlgili İmar Çalışması Yapacak.

 

 

 

Öğrendiğimize göre ; Bu İşlemler 2-3 Aylık bir süreyi bulacaktır. Toki Hak Sahiplerine Duyurulur.

 

 

Lale Haber Merkezi Olarak  koltuk sevdalısı olan ve biz bu ilçe için çalışırken daha doğrusu işimizi yaparken bizi eleştirenler buyurun TOKİ Hak sahiplerine sahip çıkın oy zamanı gelince kapısını çaldığınız halkı 5 yıl beklettiğiz bu vatandaş kışın ne yapacak daha hazırlık bile yapmadılar….

 

Lalehaber olarak TOKİ 6 ay sonra teslim mi olacak haberine yalan haber diyenler buyursun Hak sahiplerine evlerini Ekim ayında teslim etsin bizde onları tebrik etmesini biliriz  Çünkü sizlerden daha erdemliyiz biz.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.